Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mergame MMORPG - Gra na bazie silnika Margonem.

matri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh.. kolejny projekt który upadnie po kilku dniach..

Zmieniłeś tylko nazwę, która i tak jest prawie podobno a zapewne w tym silniku wszystko będzie tj. margonem.

Opublikowano

Mam nadzieje że chociaż Ty dokończysz tego priva. A tak wgle. jeżeli wiesz to możesz napisać czemu Fenikss porzucił projekt ?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mam nadzieje że chociaż Ty dokończysz tego priva. A tak wgle. jeżeli wiesz to możesz napisać czemu Fenikss porzucił projekt ?

On nie napisał, że Fenikss porzucił projekt, tylko porzucił temat.
Opublikowano

Czekam z niecierpliwością :v mama nadzieję że to nie żaden fejk i jakieś serwery wystartują :)

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Hmm , czekam z niecierpliwością , mam pytanie , zrobicie to na ogólnodostępne ? bo te wszystkie pliki są za mało warte , moją uwage przykuwa to że ma być "darmowy" czy będzie coś nowego lub kolejna podróba margonem , ale co mówić. Margonem upadnie napweno

Śpieszmy Się Kochać ludzi tak szybko umierają

Opublikowano

Witajcie. W weekend na stronie pojawi się index, wraz z mozliwoscią wejscia do gry. Na stronie głównej pojawią się o to takie rzeczy : 

- Logowanie z możliwością wejscia do gry

- Statystyki . Jeszcze raz nad pomnę, gra jest w fazie bety, możecie spotkać wiele błędów. Szukam programistów głównie w PHP. Również informuje, strona nie będzie rażąco podobna do strony Margonem. Również mam zamiar zmienić cały interfejs gry. Również na stronie dodam newsy (nowości).

Jeśli masz propozycje, śmiało pisz.

Opublikowano

I mam pytanie czy to będzie tylko przypominać Margonem, czy może jest to dobre odwzorowanie oryginalnej wersji? Tzn. czy będzie  Ithan, questy takie jakie są w grze itp. Bo jeśli tak to na prawdę dużo wyciec musiało plików serwerowych. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Nie. Silnik jest autorski, robimy go z Fenikksiem od zera. Feniks pozdrawia was zza oceanu. Niebawem wróci do kraju. Sprawy Małżenskie)

Opublikowano

witam.

@matri ja z tobą żadnego silnika nie robię i nigdy robić nie będę bo nic nie robisz i nic nie zrobiłeś zegnam.

odcinam się od tematu.

Szukam osoby która umie js. pisać na gg:51754547

Opublikowano

Dziękuje ; ) za informacje...

@Fenikss Jak Ty chcesz tworzyć stronę w C++, no to pozdro. Każdy programista Ci powie, że stron NIE da się tworzyć w C++. Zresztą tworzenie gry na plikach firmy Garmory, jest równoznaczne z kradzieżą (prawa autorskie się kłaniają)... 

Opublikowano

Dziękuje ; ) za informacje...

@Fenikss Jak Ty chcesz tworzyć stronę w C++, no to pozdro. Każdy programista Ci powie, że stron NIE da się tworzyć w C++. Zresztą tworzenie gry na plikach firmy Garmory, jest równoznaczne z kradzieżą (prawa autorskie się kłaniają)... 

Co za im... z ciebie ;- co stoi na przeszkodzie żeby napisać web server w c++? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...