Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AK-47 Cartel

Facecheck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo fajny skin ale mało wyraźny jak by ktoś był jakimś daltonistą to w sumie się nic nie zmieniło :D ale nawet spoko :P

Opublikowano

Zmieniłbym to drewno na jakiś inny kolor czy coś. 

ja w sumie też a tak wgl chciał bym kolorowego skina ze wszystkich kolorów tęczy taki pomazaniec :) Ale tak jak już mówiłem ten skin prawie niczym się nie różni od normalnego Ak (PRAWIE !!! ) 

Opublikowano

W mojej opinii skin jest bardzo ładny, grawerowane wzory dodają mu elegancji.

Zmieniłbym to drewno na jakiś inny kolor czy coś. 

Według mnie na przykład zieleń nie komponowałaby się dobrze z resztą broni, ewentualnie można by wstawić ciemniejsze drewno.

Opublikowano

Jak dla mnie sztos ;). Kupiłbym na pewno bo to jest połączenie klasyki z czymś nowym. Mi osobiście się podoba :).

Ale przyznam że bardzo logiczne jest porównywanie tego AK do najdroższego i do najbardziej zmienionego skina czytaj ak wulkan  -.-  -.-  -.-  -.-  :huh:

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ssie pałke ten skin, zaprawiony chyba się niczym nie rózni od klasycznego ak :P

Wiem, to samo jest z bazyliszkiem i gryfem(chyba) :) Jak dla mnie skin spoko, lepszy taki za 5 euro niż żaden... Niestety nie jestem Isamu, żebym w silverze miał skiny za 50euro +

Opublikowano

sam zbieram na ten skin obecnie. Zakochalem sie w nim od 1 wejrzenia :) imo jest ladniejszy i oryginalniejszy od wulkana o ktorym marzy 90% graczy. +50 do bycia mafiozem na duscie

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...