Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odinstalowac lola?

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chce odinstalowac normalnie to mam cos takiego : i przez jakis windows costam mi sie usuwa nie normalnie lol, probowalem tez odinstalowac przez to ze wszystko usune i dalej ten blad, jak probuje zainstalowac to mi wyskakuje ze juz  ten program istnieje ehelp! post-430583-0-57354100-1412451356_thumb.png

Opublikowano

usun folder, juz nie pograsz

jak usuniesz folder i bedziesz chcial usunac gre przez panel sterowania to powinna sama zniknac (nie wykryje programu, czyli gry)

­

Opublikowano

Jeżeli nie usuwałeś żadnego pilku wcześniej z folderu w którym jest zainstalowany League of legends to spróbuj wejść w menadżera zadań i zakończyć wszystkie procesy związane z lolem . Może to pomoże .

Opublikowano

Jeżeli nie usuwałeś żadnego pilku wcześniej z folderu w którym jest zainstalowany League of legends to spróbuj wejść w menadżera zadań i zakończyć wszystkie procesy związane z lolem . Może to pomoże .

usunalem wszystko co zwiazne z lolem, oprocz mkjogo etc i dalej nie chce sie odinstalowac help pls 

Opublikowano

Google nie gryzie.

Wchodzisz w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ oraz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ i wywalasz wszystkie klucze związane z LoLem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Google nie gryzie.

Wchodzisz w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ oraz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ i wywalasz wszystkie klucze związane z LoLem.

Jak wejsc w to pierwsze? sorry nie ogarniam informatyki za duzo >.< 

Opublikowano

Usuń najpierw lolreplay, potem MKJOGO, jakieś programy które opierają się na lolu, i na końcu lola. Kiedyś nie mogłem usunąć lola właśnie z powodu lol replay'a więc może pomoże :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...