Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko mnie nie jara Ravia S2 ?

HappyChetos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o jaranie się ravia.

Jeżeli szukasz jakiegoś dobrego harda który nie padnie po kilku dniach to ravia jest akurat,jeszcze do tego jest nowa na rynku serwerów metin2.

A isamu przez swój kanał na yt ma w bardzo dużą reklamę,fakt faktem że 80% (jak nie więcej) to gimbusy,ale i tak idzie poznać normalnych ludzi.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Gram na s2 i mogę szczerze powiedzieć, że sporo on odbiegł od ravi s1. Może na małym lvl nie widać różnicy ale na wyższym już jest bardzo duża. Drop jest całkiem innym, nie ma wyżyny tylko grota, jak dla mnie to jest już całkiem inny serwer, nawet lepszy. Ciężko jest się dorobić i to jest dobre, exp do 75 jest lajtowy więc nic nie zmniejszali. Jedyne co jest denerwujące to fakt, że nie ma za bardzo co robić samemu, trzeba grać z gildią.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

ravia s2 mnie też nie jara.

happy nadal masz taki fajny piskliwy głos ? xD

crados > ascarial

pozdrawiam

ps: harnas fajna sygna xD

Już nie :)

Opublikowano

Nie tylko cb ale ja wole serwery easy wiec z tego wzgledu nie przepadam za ravia a poza tym ravia ma duzo graczy bo reklama u isamu pzdr

ljbc.png

Opublikowano

Gdyby nie to że Ravia jest pod skrzydłem JP Armii pewnie mieliby do 200-300 graczy maksymalnie.

Też tak sądzę ;')

Gdyby nie JP Armia ten serwer by nie miał tylu graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...