Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping Bug !?

aleksw1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:( siema , mam neta 2 mb neostrade i jest taki problem , że jak wejdę na room na 16 graczy mój ping i innych nagle bardzo wzrasta niewiem czemu a na roomach na 8 jest luzik . (kompa mam b.dobrego) pls help polecą 5 :D

scheletril010.giffulmini004.gif37b9dbc33f9342a5adff4159cfc3d5be.0.giffulmini004.gifscheletril011.gif

armi005.giffuoco059.gifarmi001.giffuoco059.gifarmi102.giffuoco059.gifocchi065.gif

Opublikowano

Jeżeli jesteś administratorem to może to być coś wspólnego z Tobą. Ale jeżeli nie jesteś Admem, to raczej nie przez Ciebie.

kivos.png
Opublikowano

kivos widze , że ci sie nudzi ... dajesz wszystkim minusy i na profilu 1 .... chyba nie pobędziesz długo na tym forum... <_< ja sie oto postaram

scheletril010.giffulmini004.gif37b9dbc33f9342a5adff4159cfc3d5be.0.giffulmini004.gifscheletril011.gif

armi005.giffuoco059.gifarmi001.giffuoco059.gifarmi102.giffuoco059.gifocchi065.gif

Opublikowano

Omg ludzie co wy się tu zastanawiacie... Po prostu, 2mb to nie jest 8mb bądź 16mb żeby z lajta wchodzić na roomy 16,20 czy 32 osobowe.

Na 8 osób nie będziesz miał lagów, bo tam jest najmniejsza ilość ludzi, jeżeli pójdziesz na 8 osób na Battle Group bądź Urban Ops to ping już Ci powinien skoczyć..

A wiesz dlaczego ?

Bo twój komputer ma więcej rzeczy do wyświetlenia tobie i internet pobiera i wysyła więcej informacji z gry i do gry :)

A jeżeli tych informacji jest w pizdu... czytaj 32 osoby na roomie :D to się nie dziw, że Ci ping podciągnie, nawet na czerwony, bo mając internet 2mb, zagrasz już na takim roomie, ale nie ma mowy o green pingach.. Skołuj neta 8mb bądź 16mb to na roomie 32 osobowym i tak będziesz miał green pingi (ale nie wszystkich, bo niektórzy mają słabsze nety i sami nie wyrabiają i mają po prostu red ping i ty też to widzisz) :)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG