Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jupiter's Gates Polski Projekt

Cupak22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to wyglada :)) gl moje pytanie jeszcze server bedzie stal na vps czy bedzie Ty odpalal na kompie?

Nie ma sensu odpalać servera na kompie, jeżeli server ruszy to jedynie na VPS. Tak się składa że programuje odrazu na Linuxie, także nie bedzię problemu z tym, wystarczy tylko potem klienta pod Windowsa skompilować i grać :P

cupakgame.jpg

Opublikowano

Myślę, że jeżeli się wyrobie do 31 października to tak, alienki bedą na 100%.. To co się znajdzie w pierwszej wersji Alpha będze zależało od czasu. Wiem już, że raczej nie będzie działającego w pełni hangaru i sklepu.

cupakgame.jpg

Opublikowano

Myślę, że jeżeli się wyrobie do 31 października to tak, alienki bedą na 100%.. To co się znajdzie w pierwszej wersji Alpha będze zależało od czasu. Wiem już, że raczej nie będzie działającego w pełni hangaru i sklepu.

gosciu ja powiem tobie tyle nie zapowiadaj zadnych terminow , tylko rob to co musisz i dopracuj gre by to nie bylo kolejne darkplanets.net ze gra fajna ale massa bledow i jest ich tak duzo ze support nie wie za co sie brac :D 3mam kciuki za ciebei i wieze sie twoja gierka wypali i to bedzie kolejny hit

Opublikowano

gosciu ja powiem tobie tyle nie zapowiadaj zadnych terminow , tylko rob to co musisz i dopracuj gre by to nie bylo kolejne darkplanets.net ze gra fajna ale massa bledow i jest ich tak duzo ze support nie wie za co sie brac :D 3mam kciuki za ciebei i wieze sie twoja gierka wypali i to bedzie kolejny hit

Z jednej strony masz racje, ale taki termin motywuje do pracy :P a tak to chyba sam wiesz...

cupakgame.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCupak22 jeśli ma nie być to zrób chociaż alienki z  spritem goliatha i z podobną ilością hp osłony i zasięgiem strzału ^^

p.S czemu forum nie działa ?

Forum BP zamknął :DxD ale wysłałem do nich 400 goliatów i jutro ma wrócić :D

Co do wrogich statków to jak napisałem jeżeli nie w pierwszej wersji to w kolejnej bedą + mapa bitewna i może I gala obcej firmy.

cupakgame.jpg

Opublikowano

wow jestem pod wrażeniem a ta prędkość w wyrażana w km/h mnie rozbroiła :D

thx :P chciałem jakoś ujednolić te wartości i zamieniłem  7 pixeli ( *60 klatek) na sekundę na 7000 km/h oczywiście bez generatorów :) hehe

cupakgame.jpg

Opublikowano

Napisanie serwera go przerosło ^^ Dlatego polecam javę albo php,mysql,actionScript i JS  w przeglądarce ;)

Masz racje przerosło, ale to co polecasz nie rozwiąże mojego problemu co mi da java jak tu nie jest problemem język, ale doświadczenie w robieniu gier typu multiplayer ??? A po za tym samemu to można sobie priva DO odpalić.

cupakgame.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...