Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nevastia.pl Medium

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam administrację, serwer również nie najgorzej się prezentuję powodzenia chłopaki na pewno będzie konkurencją dla mojego serwera Pozdrawiam.

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Zapraszamy, zapraszamy! Po aktualizacji prezentacji utwierdzam się w przekonaniu, że wiem co mówię! :)

Świetna atmosfera panuje na forum, na prawdę warto! :)

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest fajny, no ale domyślam się, że to ktoś z Administracji robił reklamę na moim forum, a to dość szczeniackie zachowanie. 

h292xq6grlnb.png 

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest fajny, no ale domyślam się, że to ktoś z Administracji robił reklamę na moim forum, a to dość szczeniackie zachowanie. 

h292xq6grlnb.png 

O ile mi wiadomo to ta osoba nie jest z administracji :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Set eq nie mój styl, ale jest w pewnym sensie oryginalny (duży +). 

Najlepsza jest oczywiście tutaj administracja, która posiada wiele umiejętności i pojęcie o projekcie. Dodatkowo jest bardzo miła i uprzejma.

Zadbany i ogarnięty projekt, dlatego polecam ^^

Opublikowano

Prezentacja brzydka, serwer Polski czy Chiński ? Bo po forum i str głównej widać że mieszany po tych fajnych stylach .. 

Prezentacja niczym nie zachęca jest ona nudna i nie ma nic fajnego wprowadzonego na serwer. Nie polecam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Prezentacja brzydka, serwer Polski czy Chiński ? Bo po forum i str głównej widać że mieszany po tych fajnych stylach .. 

Prezentacja niczym nie zachęca jest ona nudna i nie ma nic fajnego wprowadzonego na serwer. Nie polecam.

Na wstępie - pozdrawiam konkurencję.

Mieszkasz w Polsce czy w Chinach? Jeśli w Polsce - proszę, nie kalecz tego języka. Piszemy polski, chiński.

Nie wiem co Ci się nie podoba w grafice naszej strony, może czas najwyższy zakupić monitor z kolorowym wyświetlaniem obrazu?

//Edit

Necropolis ma układ graficzny strony z MPC, więc do powiedzenia masz niewiele. #Facepalm.

_________

Każdy z zapisanych na beta testy na PW (forum) otrzymał wszystkie niezbędne wytyczne, 

w których zawarte zostały wskazówki pomagające rozpocząć testowanie.

Opublikowano

Posunąłeś/łaś się do takiego poziomu, aby komentować negatywnie prezentacje innych serwerów, by wszystkich zwabić na swój? Szczeniackie zachowanie. Nie polecam.

Co do Beta Testów. Wszystkim serwer polecam serdecznie. Najlepsza ekipa ever! Serwer świetny! :)

Opublikowano

Serwer od strony prezentacji wygląda bardzo ładnie !
Czekam na start, i zapraszam wszystkich. 
Mam nadzieję że wszystko wyjdzie po waszej myśli.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Prezentacja przekonuje, iż jest to serwer medium całekiem możliwe, że się skusze !

Powodzenia w dalszym rozwoju ! :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajna, zachęcająca nie ma naćkane tego ale można się dowiedziec to co trzeba.

Mam Takie kilka pytań do Was czyli Teamu.

1.Jaka jest cena za te 100 zmianek i ile zajmie mi zdobycie takiej sumy?

2.Czy są bronie do expa z truty?

3.U jakich większych YouTube'rów posiadacie reklamę i ile osób spodziewacie się na starcie?

4.Czy BS będzie legalny ? 

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajna, zachęcająca nie ma naćkane tego ale można się dowiedziec to co trzeba.

Mam Takie kilka pytań do Was czyli Teamu.

1.Jaka jest cena za te 100 zmianek i ile zajmie mi zdobycie takiej sumy?

2.Czy są bronie do expa z truty?

3.U jakich większych YouTube'rów posiadacie reklamę i ile osób spodziewacie się na starcie?

4.Czy BS będzie legalny ? 

Pozdrawiam. :)

1. 10kk. Myślę, że to ok. 3 min na BO.

2. Nie.

3. Jak na razie ZabQ, RyKox (oczywiście jest i paru mniejszych youtuberów), co dalej to nie mogę powiedzieć. Spodziewamy się ok. ~500 online na starcie, jeśli będzie mniej, możemy obiecać, że będzie grubo ponad 500 po starcie ;)

4. Nie.

Opublikowano

1. 10kk. Myślę, że to ok. 3 min na BO.

2. Nie.

3. Jak na razie ZabQ, RyKox (oczywiście jest i paru mniejszych youtuberów), co dalej to nie mogę powiedzieć. Spodziewamy się ok. ~500 online na starcie, jeśli będzie mniej, możemy obiecać, że będzie grubo ponad 500 po starcie ;)

4. Nie.

Dzięki serdecznie za odpowiedź, zapomniałem dodać że także zagram i że serwer górna półeczka  :)  Pozdrawiam. 

Opublikowano

dodajcie możliwość wyboru wartość ataku  /  Pż  / atak magiczny bo klasy magiczne są w tym momencie pokrzywdzone dając im stały bonus wartość ataku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...