Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Pytania

mateusz33333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można jakoś napisać do osoby która wystawiła coś na rynku? Kiedyś można było, a teraz chyba nie, ale nie jestem pewien dlatego pytam. Czy znacie jakiś sposób żeby dorobić się jakichś trochę lepszych skinów? aktualnie mam ~15 euro, nic nie wydałem prawdziwej kasy, wszystko zarobione na csgolounge od 0, ale jednak trochę za wolno to idzie według mnie.

Dzięki wszystkim za odpowiedź

Opublikowano

1. Dodajesz do znajomych i piszesz lub wysylasz oferte wymiany z linku z csgolounge

2. Szukasz ludzi co cos daja za 80% wartosci i pozniej sprzedajesz to za normalna cene rynkowa albo obstawiasz mecze.

Opublikowano

1.Ale napisałem że chodzi mi o osoby z rynku... Nie csgolounge.

2. to 15 euro które mam prawie wszystko zarobiłem z obstawiania więc wiem, poza tym niezbyt opłaca się sprzedawać na rynku ponieważ 15% zabiera Ci Steam

Opublikowano

Ale koledze wyżej nie koniecznie chodziło o csgolougne..

Patrzysz kolesia co wystawia dajmy ak Vulcana najgorszej jakości , on chce 19 euro, a ty mu dajesz w itemach o wartości 17/18 euro i tak zarabiasz 2 euro.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

poza tym niezbyt opłaca się sprzedawać na rynku ponieważ 15% zabiera Ci Steam

Ale to wszystko robisz na csgolounge. 

np. Szukasz kogos kto da skin za 4 klucze, a jak juz uda sie Tobie za 4 klucze to wciskasz go komus za 5 kluczy czyli jakos normalna rynkowa cena.

1.Ale napisałem że chodzi mi o osoby z rynku... Nie csgolounge.

No to mozesz sobie dodac ta osobe do znajomych i poczekac az zaakceptuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...