Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry.

665595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę zacząć grać w World of Warcraft. Nie wiem kompletnie czy grać w triala do tego 20 poziomu, czy pójść na jakiegoś priva np. sunwell.

Co proponujecie? 

Opublikowano

Idź zagraj na trialu i sprawdź jak ci sie gra, później jeśli Ci sie spodoba możesz kupic grę i grac na akutalnym patchu:)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Dobrze mi się gra na trialu. Tylko obawiam się, że nie poradzę sobie w późniejszych etapach gry.

Nie poradzić to sobie, może gimbus grający w majnkrafta mówiący żal.pl bagno albo wyntyl od stara... Wow jest straznie prostą grą a jeśli jesteś w miarę inteligentną osobą i znasz trochę angielski bez problemu poradzisz sobie w grze :) ogarniesz klase podczas lvlingu i zaczniesz grac pve i pvp. Jesli znasz baaaardzo dobrze angielski możesz pooglądać jakieś guidy od doświadczonych graczy lub popytać tutaj nas, bo od tego właśnie jestesmy:)

giphy.gif

Opublikowano

Wow w przeciwieństwie do wielu innych MMORPG, jest niesamowicie prosty, interfejs i porady są tak zbudowane że nie ma tu nic nieprzejrzystego :) Lekka znajomość angielskiego wystraczy, no i teraz warto kupić bo battlechest zawiera wszystkie aktualne dodatki :)

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano (edytowane)

Są na globalu typowe polskie serwery gdzie znaczący  procent graczy to rodacy.  Wiele gildii rekrutuje świeżych graczy wiec kwestia czasu kiedy zaczniesz łapać o co chodzi. Żaden priv nie da ci tego co jest na oficjalnych serwerach.  Grając na tiralu pamiętaj że masz pewne ograniczenia co do postaci. 20 lv, max 10golda na postaci, brak możliwościowi dojścia do gildii, zapraszania ludzi do pt i takie tam.  Dziś po patchu 6.0.2 doszło kilka ciekawych ułatwień np stacki po 200, quest itemy nie zabierają miejsca w bagu itp.

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png

Opublikowano

Ja gram z kumplami na sunwellu i jest dobra zabawa. Jezeli chcesz pograc na globalu to wszystkie dodatki zakup a jak nie to na priva idz xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano (edytowane)

Chciałem zacząć grę na sunwellu ale obawiam się, że jak się przerzucę na globala to nie będę wiedział co i jak. Czytałem o tym serwerze i mówili coś o raidach itp że nie są "blizzlike". O co chodzi?

// Jeszcze chciałem spytać czy mogę kupić battlechesta z dodatkowym MOP'em?

Edytowane przez 665595
Opublikowano

Chciałem zacząć grę na sunwellu ale obawiam się, że jak się przerzucę na globala to nie będę wiedział co i jak. Czytałem o tym serwerze i mówili coś o raidach itp że nie są "blizzlike". O co chodzi?

// Jeszcze chciałem spytać czy mogę kupić battlechesta z dodatkowym MOP'em?

Blizzlike jak sama nazwa wskazuję Jak Blizzardowskie ;) czyli raidy identycznie zrobione identyczne ustawienie mobów wszystko tak jak na globie prze paroma laty, Podobno otrzymuje się darmowego mopa po kupnie battlechesta, a jesli juz go miales (bez mopa) otrzymujesz za darmo :)

665595 lubi to

giphy.gif

Opublikowano

Czyli, że jak kupie battlechesta to dodatkowo dostanę mopa? :> Nic nie ma napisane np. na allegro w opisie. 

Tak pisano, ale nie jestem pewien najlepiej poczekaj ;)

665595 lubi to

giphy.gif

Opublikowano

Wejdź sobie na stornę battlenet, dzisiaj bodajże dodali tam informacje na temat tego dodania MoPa do BC, a co do privów, sam od nich zacząłem, tyle że zacząłem przygodę z globalem i już nigdy nawet nie spojrzę na priva :) Żadnych bugów, wszystkie raidy i dungi dostępne, wszystkie questy sprawne no nie wiem co jeszcze dodać :D

665595 lubi to

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Na sunwellu tez nie ma bugów. 

Ale sunwell jest stary, nudny i bez sensu! zagraj na globie a od razu zwątpisz w sunwella...

665595 lubi to

giphy.gif

Opublikowano

Wejdź sobie na stornę battlenet, dzisiaj bodajże dodali tam informacje na temat tego dodania MoPa do BC, a co do privów, sam od nich zacząłem, tyle że zacząłem przygodę z globalem i już nigdy nawet nie spojrzę na priva :) Żadnych bugów, wszystkie raidy i dungi dostępne, wszystkie questy sprawne no nie wiem co jeszcze dodać :D

Możesz podać dokładnego linka? Bardzo bym prosił :)

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli było napisane takie coś jak na dole to znaczy, że jest MOP ? Sorry za takie pytania ale jestem świeży :D

• Dostęp do poziomów 1-90

// Patrzyłem na allegro, obejrzałem kilka dobrych stron lecz nie znalazłem chesta z MOP'em. 

Nadal czekam na odpowiedź, pytanie na górze :D 

Edytowane przez 665595
Opublikowano

Nie graj na sunwellu, stoi on na wotlk czyli już 2 dodatki do tyłu(po wyjściu warlords of draenors będą 3). Insty potrafią sie wyszukiwać 15-20 min.( na globalu około 2-3). Na globalu dużo więcej osób gra. Są realmy np. Burning legion gdzie gra około 80% polaków. Jak chcesz grać w wowa to tylko na globalu.

Opublikowano

Na allegro nie znajdziesz BCka z mopem jako że ten dodatek dopiero zostanie na dniach dodany do BC więc chwile zajmie zanim takowy trafi na półki. N a te chwile BC kosztuje 30 zł w Sturnie 40 zł MoP + 5 zł kurier co daje ci 75 zł za wszystkie obecne dodatki + 30 dni darmowego grania za rejestracje BC.

2sbu2dv.png

Opublikowano

kolega wyżej gada głupoty, kupując BC automatycznie dostanie się MoPa.  Ci co mieli poprzednie edycje BC od razu dostali dodatek, ci co zakupią i aktywują bc tez dostaną.

665595 lubi to
Opublikowano

kolega wyżej gada głupoty, kupując BC automatycznie dostanie się MoPa.  Ci co mieli poprzednie edycje BC od razu dostali dodatek, ci co zakupią i aktywują bc tez dostaną.

O to mi chodziło, dzięki wielkie ;)

Opublikowano

Nie graj na sunwellu, stoi on na wotlk czyli już 2 dodatki do tyłu(po wyjściu warlords of draenors będą 3). Insty potrafią sie wyszukiwać 15-20 min.( na globalu około 2-3). Na globalu dużo więcej osób gra. Są realmy np. Burning legion gdzie gra około 80% polaków. Jak chcesz grać w wowa to tylko na globalu.

Kolego skąd ty wziąłeś te dane, bo domyślam się, że z twojej głowy...

giphy.gif

Opublikowano

Nie żadne głupoty bo BC 5.0 nie zawierał MoPa a to że Zamieć daje teraz ten dodatek za darmo to już jest inna bajka.

2sbu2dv.png