Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dojść do noża od "zera".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 sposób na dzień dzisiejszy już tak nie działa. Bynajmniej ciężej znaleźć jelenia, który kupi Nasz skin. Dlaczego? ano dlatego, że na steamie została zablokowana możliwość sprawdzania sprzedawcy, który wystawił interesujący nas przedmiot i teraz nie da się go zaprosić, sprawdzić jego profil. Po prostu widnieje tylko jego avatar przy sprzedaży. Przynajmniej ja tak mam. Na csgolounge owszem można znaleźć różne aukcje, ale tam ludzie mają już wymagania. Niektórzy np. nie lubią jak się ich zaprasza tylko od razu chcą propozycje co oferujemy. Chyba, że są jakieś lepsze sposoby pozyskiwania ludzi do handlu (pomijam grupy handlowe na fejsie, bo tam za dużo się nie zarobi.)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 sposób na dzień dzisiejszy już tak nie działa. Bynajmniej ciężej znaleźć jelenia, który kupi Nasz skin. Dlaczego? ano dlatego, że na steamie została zablokowana możliwość sprawdzania sprzedawcy, który wystawił interesujący nas przedmiot i teraz nie da się go zaprosić, sprawdzić jego profil. Po prostu widnieje tylko jego avatar przy sprzedaży. Przynajmniej ja tak mam. Na csgolounge owszem można znaleźć różne aukcje, ale tam ludzie mają już wymagania. Niektórzy np. nie lubią jak się ich zaprasza tylko od razu chcą propozycje co oferujemy. Chyba, że są jakieś lepsze sposoby pozyskiwania ludzi do handlu (pomijam grupy handlowe na fejsie, bo tam za dużo się nie zarobi.)

teraz pozostaje niestety tylko csgolounge

Poradnik całkiem spoko. Może popróbuje  tymi five-seven'ami może uda się coś zarobic B)

Opublikowano

no to niestety lipa. Zrobiłem dzisiaj kilka wymian tak dla sprawdzenia i zarobiłem może 0.50, a potem niestety się zablokowałem, bo nie mogłem znaleźć nikogo kto by chciał mój skin. Znaczy znalazłem tyle, że były to osoby offline. Chyba najlepszą opcją jest betowanie i potem handel nożem. Wcześniej łatwiej było zarobić.

Opublikowano

Dobry poradnik! Bot działa bardzo dobrze! Wypełniłem go całego wszystkimi rodzajami nożów i moze coś akurat się trafi! 

Leci lajkacz ;###

Wątpie, kilka tysięcy innych osób robi dokładnie to samo, a trafić taki nóż za 0.6$ to naprawdę fart. :v

Opublikowano

Są jeszcze tacy ludzie co zapraszają i piszą coś w stylu

"Hi i have nice skin for your , check it:(i tu pojawia sie link, gdy w niego wchodzimy wyskakuje okienko z pobieraniem pliku. Scr) nie pobierajcie go, to jest keylogger

Inne oszustwo - przychodzi Ci oferta wymiany od "niby" bota csgol od betow, z wymyslonym prot. Code, takze oszustwo

Trzecie- przychodzi oferta przy ktorej pisze, ze ktos chce nam dac np. 20€ za nasze przedmioty, podane rozne dane blabla, steam ostrzega, że nie da sie dawac pieniedzy, zawsze patrz na okienko. Jutro wrzuce ss

Czwarty, najbardziej pomyslowy z jakim sie spotkalem to zapro do znajomych i taki tekst:

Hi my friend have knife for your skins- i tu podaje adres csgolonugie(przestawione litery), kod strony jest identyczny jak na csgol, oferta z nozami fade, po kliknieciu w steam offer wyskakuje podrobione okienko steam(patrz adres strony) i prosba o login i haslo, oczywiscie to jak najbardziej oszustwo. Tu nie dam ss, nie mam skad go wyciagnac.

STRZEŻCIE SIĘ, OSZUSTÓW JEST PEŁNO

Ps. Dodam jeszcze, że jeśli dostajemy takie linki w aplikacji to steam ostrzega, że strona nie jest partnerską stroną steam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje pytanie brzmi , czy tym market helperem idzie cos ustrzelic ? nie mowie o samych nozach ale jakies drozsze ak'cze kupic za tansze ceny czy cos takiego , czy po prostu bot jest za wolny ? a drugie pytanie brzmi co daje ten auto refresher jak i tak i tak patrze na ten ekran czy nie ma czasem tej kosy po nizszej cenie :P ogolnie like za poradnik jest ladny przejzysty itp ;)

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może gdzie są podane ceny w przybliżeniu za dany % utwardzenia? Widziałem dziś piękny five seven z 30% za niecałe 0.4 funta, nie wiem czy się opłaca kupować.

f1a327ea2f.png

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do steam trade Helpera na "fast" jak mi popracuje około godzin to mamm bana na market na około 2h.Na "medium" juz mi tydzien robi i wswzystko ok :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

a jakie bronie najlepiej skupować tym steam trade helperem? 

coś co ładnie schodzi (ciemno-niebieskie,fioletowe,różowe) M4,AWP,AK itp

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Te sposoby "działają" do dzisiaj? :)

Tak wszystko aktualne :) tylko wiadomo z czasem więcej osób korzysta z tego i ciężej troszkę :)

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Dorwać kogoś kto odda nam 70-100% blue za normalną cenę jest trudno.. (TRADE)

Sposób mimo wszystko bardzo dobry jeśli trafimy na kogoś kto kompletnie się na tym nie zna.

N3aQbHb.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz to przy wymianach (mówię tutaj o kwocie mniejszej niż 20 euro, nie wiem jak jest dalej) ciężko jest cokolwiek osiągnąć.

Taki tok myślenia (wymiana z profitem) jest już powszechna i chyba 98% osób wymienia się pod tym kątem. 

­

Opublikowano

Teraz to przy wymianach (mówię tutaj o kwocie mniejszej niż 20 euro, nie wiem jak jest dalej) ciężko jest cokolwiek osiągnąć.

Taki tok myślenia (wymiana z profitem) jest już powszechna i chyba 98% osób wymienia się pod tym kątem. 

Tak, najśmieszniej jest gdy gość daje jakiegoś gównianego skina wartego 0,10$ i dopisuje "ONLY OVERPAY, LOWBALL = BLOCK" itp. :D

Albo tacy janusze biznesu:

1qwierV.png

Ogólnie to żeby zacząć tradować to wypada kupić jakiegoś skina za minimum 10$ i dopiero się wymieniać, przy tańszych kwotach po prostu trudno kogokolwiek znaleźć.

Opublikowano

Tak, najśmieszniej jest gdy gość daje jakiegoś gównianego skina wartego 0,10$ i dopisuje "ONLY OVERPAY, LOWBALL = BLOCK" itp. :D

Albo tacy janusze biznesu:

1qwierV.png

Ogólnie to żeby zacząć tradować to wypada kupić jakiegoś skina za minimum 10$ i dopiero się wymieniać, przy tańszych kwotach po prostu trudno kogokolwiek znaleźć.

Pewnie się da, ale za dużo czasu.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...