Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

master tier

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spadniesz, ale dopiero po 27 dniach. Czyli jak dzisiaj wbijesz, to do końca sezonu nie spadniesz.

pijana/y? jesteś z master tierem jest jak z chalem ssiesz wypadasz elo ;]

Opublikowano

Teraz już nie spadniesz.

Jakbyś się spytał o to tydzień temu to byś spadł, ponieważ spada się o dywizje / traci się LP jeśli się nie zagra rankeda przez 28 dni (bronze to wyjątek xD).

od diamoentu wyżej to nie działa ;]

Opublikowano

pijana/y? jesteś z master tierem jest jak z chalem ssiesz wypadasz elo ;]

Ale o co ci chodzi ? łot ? Przecież jak nie będzie grać to jak ma spaść ? wtf  o.O  ^_^

Opublikowano

Ale o co ci chodzi ? łot ? Przecież jak nie będzie grać to jak ma spaść ? wtf  o.O  ^_^

master tier=challanger w systemie wypadania etc. masz mało lp nie masz ochronki wypierdalasz.

Opublikowano

Zaczynasz spadać 28 dni od ostatniej aktywności na rankedach, jeżeli wbijesz dzisiaj to nie ma możliwości żebyś z niego spadł.

Miałem laga internetu, napisałem jak nie było jeszcze odpowiedzi i wysłało teraz xD

Opublikowano

Zaczynasz spadać 28 dni od ostatniej aktywności na rankedach, jeżeli wbijesz dzisiaj to nie ma możliwości żebyś z niego spadł.

Miałem laga internetu, napisałem jak nie było jeszcze odpowiedzi i wysłało teraz xD

Jest taka możliwość, gdyż Master Tier ma ograniczoną liczbę miejsc, wbijesz nie zagrasz, a masz mało lp, kilku ludzi Cię przegoni - wypadasz aby zrobić miejsce dla nowych.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jest taka możliwość, gdyż Master Tier ma ograniczoną liczbę miejsc, wbijesz nie zagrasz, a masz mało lp, kilku ludzi Cię przegoni - wypadasz aby zrobić miejsce dla nowych.

W master tierze jest nieograniczona ilość graczy, aktualnie można z niego spaść tylko poprzez serie porażek na 0lp, a ilość graczy w nim to 551 :)

@down napisałem to samo...

Opublikowano

lol, widze specjaliści sie odzywaja

w master tierze jest nieograniczona ilosc miejsc, spaść możesz tylko jak masz serie porażek i tyle, w challengerze jest ograniczona do 200 i jak spadniesz do lp w ktorym 1 z master tier ma wiecej od cb to elo

Invoriabanenr.png

Opublikowano

lol, widze specjaliści sie odzywaja

w master tierze jest nieograniczona ilosc miejsc, spaść możesz tylko jak masz serie porażek i tyle, w challengerze jest ograniczona do 200 i jak spadniesz do lp w ktorym 1 z master tier ma wiecej od cb to elo

wyczuj prowo pajacu XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...