Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy Do Bunny Hopa

FastFusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał byś umieć robic banny hopa? Nie ma problemu wystarczy wejsc w danym dysk w którym zainstalowalismy cs,nastepnie wchodzimy w

Program Files/Valve/cstrike i wybieramy config.Następną rzeczą jest odtworzyć config za pomocą notatnika,w którym na samym końcu notatnika wklejamy poszczególną komendę którą tu podaje.Musimy ja zapisać ponieważ gdy wychodzili byśmy z gry by nie działała.Ostatnia rzeczą do wykonania jest kliknąć prawym przyciskiem myszy w config i wybrać właściwości i kliknąć ok.Życzę wam udanych bunny hoopow

To jest ukryta treść, proszę

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

Tak działa tylko do cs 1.6 :D

I oczywiście to jest uznawane jako cheat :D więc ostrożnie

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

Tragedia kolego... Nie dość, że działa to wyłącznie na n/s to w dodatku używanie skryptów jak te powyżej nie jest zabronione i za nie nie dostaniesz bana. No chyba, że wchodzisz na serwer kz/bh, ale w normalnej grze banów na vac za używanie skryptów nie ma. Ani na zwykłych serwerach.

Cu.

Ps. następne +10% za kopiuj/ wklej.

Napisz w końcu coś swojego lub po swojemu a nie perfidnie wklejasz, bo daleko z tym nie zajedziesz.

368216.png

Opublikowano

tak. jest to skrypt do 1.6. z tego co wiem za używanie go na serwerach dr/kz jest możliwość wyłapania bana.

łatwiej jest

poćwiczyć dłużej ale mieć satysfakcje że się gra bez żadnych skryptów =)

Gram tyle lat i jeszcze nigdy tym sposobem mi się nie udało zrobić BH. Ale opanowałem strefy i prestrefy. Jakoś robie normalnie spacją, kuckiem i myszką bez niczego. A z serwera nie mogą cie zbanować za to ze robisz bhop.

x

Opublikowano

A z serwera nie mogą cie zbanować za to ze robisz bhop.

Czytanie ze zrozumieniem.

#t

Za skrypty na bh dostaniesz bana na każdym serwerze kz/bh. Za BH (o ile robisz na scrollu) nie ma banów. Niektóre skrypty są blokowane przez steam.

Gram tyle lat i jeszcze nigdy tym sposobem mi się nie udało zrobić BH.

Koks..

Opublikowano

Gram tyle lat i jeszcze nigdy tym sposobem mi się nie udało zrobić BH. Ale opanowałem strefy i prestrefy. Jakoś robie normalnie spacją, kuckiem i myszką bez niczego. A z serwera nie mogą cie zbanować za to ze robisz bhop.

Mogą cię zbanować nawet na zwykłym ffa, jeśli widać, że robisz na skryptach.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Było po mojemu nie kopiowałem więc zejdź ze mnie .....

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

a jak podam źródło to nie będziesz dawać mi 10%? :D

Nick w metku:

Woj- poiuytrewq

ninja- Trull

33494.gif

33623.png

31887.gif

33581.gif

33773.gif

Opublikowano

Będę bo takie teksty nie mają dużego znaczenia na tym forum, skoro na google jest ich cała masa a ty w dodatku je tylko kopiujesz.

Pisz swoje poradniki i procentów już więcej nie będzie.

368216.png

Opublikowano

Owned chodziło mi o bind, a nie o jakieś dziadowe skrypty bo mi na steam i tak to pewnie by nie poszlo, z resztą nawet nie chce ich wpisywać.

btw. sam czytaj ze zrozumieniem. Zobacz kogo cytowałem. FastFusion podał skrypt, a nie Toysoldier.

x

Opublikowano

Owned chodziło mi o bind, a nie o jakieś dziadowe skrypty bo mi na steam i tak to pewnie by nie poszlo, z resztą nawet nie chce ich wpisywać.

btw. sam czytaj ze zrozumieniem. Zobacz kogo cytowałem. FastFusion podał skrypt, a nie Toysoldier.

Źle wkleiłem 1szy cytat. Poprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...