Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT L# - Tier Lista + Skrypt - Każda pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twitch - na pewno PUC Thresh lepszy od h3h3 - Support.exe? Który ma lepsze Q?

ja sam używam tylko PUC. pytałem się kolegi i również woli PUC. podobno support ma lepszy protect. ale Q jest takie samo chyba :D

--

Opublikowano

Syndrą da się przegrać lane grając na fizza lub yasuo ;/

No racja, wciskanie spacji też jest problemem. Grając nawet na YashoSharp linię przegrać jest naprawdę ciężko. Masz tak idealne możliwości aby yasuo nie był w stanie Cię dotknąć, że skrypt wykorzysta to (o ile potrafisz dobrze używać spacji)

--

Opublikowano

Jeszcze mógłbyś dodać do adc kogmawa marksman tez niezle caruje grę

zostanie dodany na pozycji nr. 4 w tym tygodniu. ponadto dodam jeszcze irelie, zeda / yasuo, ammumu, i hmmm cos na suppa wymyśle :) tymczasem zamuję się czymś innym :)

--

Opublikowano

zostanie dodany na pozycji nr. 4 w tym tygodniu. ponadto dodam jeszcze irelie, zeda / yasuo, ammumu, i hmmm cos na suppa wymyśle :) tymczasem zamuję się czymś innym :)

Mozesz tez dodac Lulu, lub Janne ( nie pamietam czy jest ) ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Działają wam skrypty poprawnie ? Bo nie wiem w czym problem leży, np syndra nie castuje full combo.

używasz syndry od ,,xSilance" czy od ,,Esk0r"?

Mozesz tez dodac Lulu, lub Janne ( nie pamietam czy jest ) ;p

i to i to jest. Lulu sprawowała się słabo, janny nie testowałem. Sprawdzę jutro na botach i się zobaczy :)

--

Opublikowano

eskora, A od XSilance nie chciał mi dziś updejtować Jayca, więc reszty też nie sprawdzalem :s

Opublikowano

i to i to jest. Lulu sprawowała się słabo, janny nie testowałem. Sprawdzę jutro na botach i się zobaczy :)

Ponoc Janna ora, Lulu mysle, ze przy odrobinie checi tez by dala rade :D 

No coz, nie moge nic innego zrobic jak zyczyc Ci powodzenia w dalszym rozwoju poradnika :P

eskora, A od XSilance nie chciał mi dziś updejtować Jayca, więc reszty też nie sprawdzalem :s

Musisz zainstalowac liba sxorbwalker, zeby moglo compilowac Jayce'a, reszta dziala ;3

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przez ostatnie dni pracuję nad innym poradnikiem, który zostanie opublikowany jeszcze dziś. Zdaję sobie sprawę z tego, iż ta tier lista została zaniedbana

zaktualizuje ją do końca tego tygodnia, macie moje słowo :)

pozdrawiam

--

Opublikowano

co tam zawrzesz? :*

pospoileruj, a co Ci powiem, PRZEZAJEBISTY poradnik, keep it going bro

w aktualizacji tego tamatu zawrę dodatkową jedną postać na każdą pozycję, dodam statystyki swoich bądź gier kolegów na wyżej wypisanych skryptach ...

Zapraszam do dzielenia się SS'ami z statystyk gry na tym ,,poradniku''. Gwarantuję like oraz umieszczenie ss'a w poście nr 1 :)

...

A co do nowego poradnika :)

na dzień dzisiejszy tylko ,,surowa'' wersja :

http://www.mpcforum.pl/topic/1305712-vtut-leaguesharp-jak-rozpoczac-przygode-z-tym-programem-by-im-twitch/

--

Opublikowano

popraw riven na yol0 riven bo to jest najlepsza riven.

Poradnik jest stworzony przeze mnie i to ja umieściłem tutaj karisu riven. Jest lepsza moje zdanie :)

jak budujesz twitcha ?

Botrk yommu static ie

Kurisu Riven również jest z*******a,i ma lepszy cancel AA podczas 3xQ według mnie ;p

popieram. Lepsza od yolo

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...