Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie budynki dodać na serwer?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zrobic serwer typu /wojny gildi/survival/freebuild/parkour

Jakie budynki do survivar/wojny gildi budowac ? 

Bo do parkoura to jakies budowle z przeszkodami

Do freebuilda dzialki.

ie068n.jpg
Opublikowano

Siemka. Co do serwera Freebuild to jakie byś miał tam działki ? Bo według mnie takimi fajnymi serwerami i już prawie nikłymi cieszyły się serwery gdzie działki były standardowo 32x32 oraz wieksze np. dla VIP 50x50 oraz dla SVIP 100x100, ale niestety takich już nie robią, a nikt nie wie dlaczego :( Wiec jakie u Ciebie będą działki ?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Na survivalu lubię, gdy jest duży spawn. Nie chodzi mi o wielki budynek spawnu. Bardziej mi chodzi o to, aby było jakieś miasto np. Verteria itd. W tym całym mieście możesz umieścić schowane skrzynie, w których będą itemy.
Przydałby się także jakieś dodatkowe atrakcje. Chodzi mi o jakieś ciekawe warpy.
Jeszcze lubię jak na serwerze są jakieś 1-2 minigames.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja lubię jak spawn jest mały i ogarnięty bez ogromnych budowli na 500 kratek bo to niepotrzebne.

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Spawn może być duży i przyjemne budowle. Czyli jakieś np chińskie domu, restauracje, hotele. 

Np takie : minecraft_temple_by_brendon1555-d39xu23.

Możesz takie i podobne budować w okół spawnu i je urozmaicać.  Jeżeli spawn jest dobrze zbudowany to przyciągnie to więcej graczy na twój serwer. Rozgrywka jeszcze jak bedzie fajna to już bedzie super. Nie muisz budować takich samych chińskich budowli to jest tylko pomysł jak to może wyglądać. 

Kappa.

Opublikowano

Według, mnie pierw zacznij od zbudowania ładnego Spawn'u dla graczy ;) Ja również lubię na Survivalu duży spawn :) Budynki i te różne rzeczy. Następną, rzecz możesz dodać jakieś ciekawe miejsca/warpy. Zrób, do tego jakiś potężny ładny hotel na twojej mapce, Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...