Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Reopening 24.10.2014

Roxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Donate jest jak najbardziej. Natomiast kredyty można zdobyć w następujący sposób:

- 50 kred. za każdy zrobiony reset

- 50 kred. co 12 godzin za głosowanie na serwer (30+20)

- za każdą postać, która wbije 5 RR, a której poleciłeś rejestrację ze swojego linka (otrzymujesz 300 kred. za każde jej 5 RR)

- 7000 kred. za GR, który można zrobić mając 100 RR

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy nowych graczy :) Cały czas utrzymuje się online 300+. Chętnie pomogę na początek i założę dziś gildię. Jak coś to piszcie w grze PM nick Calista

Opublikowano

Teraz jest zdecydowanie ciekawiej, ponieważ za każdy RR jest o 10 kk zen więcej do zapłaty (nie tak jak w poprzedniej wersji o 1 kk więcej). Ludzie szybko powbijali pierwsze RR, a teraz już się trochę męczą i dużo ludzi sprzedaje kamienie i inne dobra za zen :) Zapowiada się o wiele lepiej :)

Opublikowano

Zapraszam, na weekend mamy exp boost i zamiast 1000x jest 1300x :) Czołówkę narazie łatwo dogonić i podpowiem, żeby zaopatrzyć się jak najszybciej w seta z zenami :)

Opublikowano

Total Characters: 2979

Total Guilds: 65

Total Online: 289

Active In 24 Hours: 760

Jak widać ilość graczy stale się powiększa, zapraszamy

Opublikowano

Naprawde fajnie sie gra, nie ma lagow, ludzi jest bardzo duzo i wszedzie. Waluta bardzo mocna jest zen, ktory potrzebny jest do robienia resow. Dozwolone KS i PK, wiec silniejsi maja latwiej, ale z tym PK to juz nie do konca, bo kosztuje (zdjecie przez steone 30 kk, a w grze przez komende chyba 100 kk). Ja polecam serdecznie

Opublikowano

Total Characters: 3145

Total Guilds: 68

Total Online: 233

Active In 24 Hours: 624

Dziś troszkę mniej, ale graczy nadal przybywa, zapraszamy do zabawy :) Polskie gildie nadal rekrutują.

Opublikowano

Cóż:

- Hakerzy (starają się na bieżąco chyba banować ale wchodzi Rusek i pisze: Site off i strony nie ma).

- GMowie średnio ogarnięci (mogę wrzucić screen jak pisze coś tam w języku Filipińskim albo robi event, daje do znalezienia jakiś Berdysh+8 a za chwilę pada tekst że mu się spieszy i zmienia na town portal scroll z baru) - jedni bronią a ja się kłócę że jak robić event to wtedy kiedy ma się na to czas a nie ad hoc.

- Admin olewa nadal. Niektórym zwrócił kredyty, innym nie. Ciągnie na 2 serwery (Friendz MU to też jego dzieło) ale już niedługo dostanie klapsa za olewanie graczy.

- KS/PK na porządku dziennym więc można śmiało bawić się, natomiast szkoda że na eventach/goldach + masowe PK na mapach dozwolone.

- Parcie na zen, dobra waluta jak dla mnie.

:). Tyle na chwilę obecną.

Opublikowano

Ja powiem krótko .

Serwer przypominający nasz  WOG....na starcie duzo online, za pieniążki mozna kupic wszystko !

Konczy sie kasa....res serwera i apiać od nowa .

Serwer dla bogatych dzieci !

Opublikowano

Nie zgodzę się z Tobą, ponieważ full donate jest może na serwie 3ch. Ja nie wydałem ani złotówki, a jestem bardzo wysoko w rankingu. Poza tym wbrew pozorom full donate są bardzo wporządku, miło się z nimi gada i nie robią Ci na złość kusjąc czy zabijając (choć mogliby). Ostatnia edycja utrzymywała się non stop przez 5 miesięcy, dopóki nie znaleźli gracze buga w markecie, przez który ustawienia strony i serwera zostały poprawione. Pod koniec edycji nadal utrzymywało się ponad 200+ online. Ja grałem na tamtej edycji od połowy lipca i powiem krótko: też udało mi się dobić do Top 5 bez żadnego donate, więc da się. Nie trzeba być marudą, tylko brać się do roboty. Serwer dopiero dobija do 2 tygodni, więc wszystko jest jeszcze możliwe :)

Opublikowano

Oddam konto za free: Muse Elf 15 rr. Z powodu braku czasu i wyjazdu do pracy nie będę miała czasu na grę. Pierwszej chętnej osobie na PW wyślę dane i ustawię hasło.

Opublikowano

Nie zgodzę się z Tobą, ponieważ full donate jest może na serwie 3ch. Ja nie wydałem ani złotówki, a jestem bardzo wysoko w rankingu. Poza tym wbrew pozorom full donate są bardzo wporządku, miło się z nimi gada i nie robią Ci na złość kusjąc czy zabijając (choć mogliby). Ostatnia edycja utrzymywała się non stop przez 5 miesięcy, dopóki nie znaleźli gracze buga w markecie, przez który ustawienia strony i serwera zostały poprawione. Pod koniec edycji nadal utrzymywało się ponad 200+ online. Ja grałem na tamtej edycji od połowy lipca i powiem krótko: też udało mi się dobić do Top 5 bez żadnego donate, więc da się. Nie trzeba być marudą, tylko brać się do roboty. Serwer dopiero dobija do 2 tygodni, więc wszystko jest jeszcze możliwe :)

Grasz na nim , więc bedziesz wydawał opinie pozytywne....zrozumiałe .

Ja pograłam na 1-wszej edycji ,  w dwa dni postacie na serwerze w full wypasionych setach, nie miałam styczności z nimi więc nie wiem, czy są mili czy...

Ta edycja bodaj że czwarta ...zaznaczę, ze wszystkie edycje byly w tym roku , więc ?

Troche obserwowałam ten serwer...wypisz - wymaluj nasz WOG. Konczą się wplaty  ...res postaci i od nowa, nawet konta nie są likwidowane ^^

Nie jestem marudą, omijam takie fabryczki pieniędzy :P

To na tyle :)

Opublikowano

Zgodze sie z willemo Serwer znowu postoi kilka miesiecy i znowu bedzie res...

Gralem na 1szej edycji i fakt bez donate mialem prawie FO set ale...

Gdy wbilem te 2 GR wtedy juz praktycznie nikt z polakow nie gral wszyscy co donate robili juz nie grali zostaly jakies przyglupy co cisneli na dh wh i innych gownach 

Serwer fajny na poczatku bo latwe do ogarniecia spoty i gra sporo ludzi  ale nic po za tym

Z tego co zauwazylem to czesciej wchodzi gm do gry tzn wgl fajnie ze wchodzi bo wczesniej wyjebane mieli nic sie nie dzialo jeden wielki grind

Ale czity jak dzialaly tak dzialaja z tego co wlasnie widze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, ale za czity banują IP i jak ktoś ma zmienne, to może próbować dalej. Teraz ktoś z DC hackiem to rzadkość. Ta wersja postoi dłużej, ponieważ będzie się biło dużo wolniej resy, niż na poprzednich edycjach gdzie 100 rr kosztował 100kk, a nie jak teraz 1kkk. 

Opublikowano

Naprawdę nikt nie chce konta? Elfem na 15 RR bije się bardzo łatwo już resy, a i ZEN mam ponad 500 kk :) Jak ktoś chce piszczie na PW.

PS. Na poprzedniej edycji ludzie robili po kilka kont z referali i tłukli max credyty w 3 GR i dlatego szybko rezygnowali. Teraz za multi kona z referalami jest ban na te konta i trzeba się przyłożyć do bicia, więc albo płacisz, albo bijesz. Czerwiec - październik to naprawdę tak krótko?

Opublikowano

Tragedii nie ma. Może ta z RFem bo to śmiech co zrobili z tą postacią :). Zobaczymy aż pojawią się SH czy będzie ciekawie. No na razie admin rzadko się odzywa ale powoli jakoś serwer żyje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...