Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCmobile prezentuje: Just Shoot!

Naiko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ga jest wciągająca i bardzo fajna polecam i zachęcam do zassania gry  a swoje urządzenia przenośne !

Pozdrawiam

Bardzo mi przykro, jednakże nie mam takiej możliwości ponieważ mam iOS'a... :s i gdzie tu sprawiedliwość? :v Kiedy wersja na inne systemy? :s

Opublikowano

Bardzo mi przykro, jednakże nie mam takiej możliwości ponieważ mam iOS'a... :s i gdzie tu sprawiedliwość? :v Kiedy wersja na inne systemy? :s

Prawdopodobnie gra została wykonana na najczęściej używany mobilny system, co jest bardzo dobrym pomysłem.

Opublikowano

minecraft ci wyżarł mózg? czy ja się pytałem "czy dualmedia jest włascicielem forum" czy coś w tym sensie?

Nie potrzebna informacja ziomek.

1 zasada nie karm trolla.  Zachowujesz się jak dziecko z takimi tekstami. Nie powinno zwracać się tak do osoby wiedząc o niej tylko 1/100000 ...

Wracając do tematu:

Aplikacja jest świetna, ale tylko bez połączenia internetowego. Po pierwsze: Milion pięćset tysięcy dziewięćset trzydzieści cztery reklamy w postaci długich i nudnych filmików. (małe prostokąty, jak we większości aplikacji to rozumiem, ale to jest gruba przesada).

Po drugie: Fatalna aktualizacja rekordów. Trzeba grać podczas połączenia internetowego, żeby zapisało na serwerze dane...

Sorka za krytykę, ale trochę mnie te dwie rzeczy wkurzyły. Ogólnie aplikacja jest fantastyczna pod względem graficznym, jak i samą grą.

5/5 za samą grę

1/5 za reklamy

3/5 za całokształt

PS: @Kenwayuch rozumiem, że rozmowa jest skończona.

Opublikowano

jest to coś na ios czy tylko dla biedaków na androida?

A czy np. HTC ONE M8 jest dla biedaków, śmieciu? birdiedoublegreen.gif Poczekaj, może wkrótce zrobią wersje na iOS.

===

Gra jest spoko, ale wyskakuje dużo reklam :\

Opublikowano

Pierwsze odpalenie gry było 27.11.2014 i o to efekt miałem ponad 3600 kills, ale telefon mi się rozładował , bardzo polecam i chętnie pomogę przy kolejnych projektach, jeśli będzie taka możliwość.

254991415064723932522.png

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Mam tylko jeszcze pytanie do wszystkich członków ekipy dlaczego jakieś araby są w top rankingu i mają po np 23 godziny przegrane ? i score ponad milion ? powodzenia, jeśli ktoś ma ich przebić :)

@Naiko @termiator @Rocky. @Valze @QuarK @Lord_Makin

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Mam tylko jeszcze pytanie do wszystkich członków ekipy dlaczego jakieś araby są w top rankingu i mają po np 23 godziny przegrane ? i score ponad milion ? powodzenia, jeśli ktoś ma ich przebić :)

@Naiko @termiator @Rocky. @Valze @QuarK @Lord_Makin

Cheatują, a lekcji nie robią. A to zawiadiaki. :/

Opublikowano

Czy cheaterów nie będzie uwzględniali podczas wyników xD? bo sam nabiłem może kilkaset? dokładnie nie pamiętam a tutaj ma gościu milion :O.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@QuarK @Naiko

Zapraszam na pw mam coś wam do przekazania o aplikacji a tak na marginesie postarali byście się zrobić zabezpieczenie i wyzerować ranking tak da się :) 

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Hydro H110

Creative Sound Blaster Z

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

No nareszcie jakiś owoc waszej pracy. 

Gra jest fajna i wciągająca, lecz za dużo reklam. 

Poszło 5 gwiazdek i komentarz do gierki;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Kupujesz 1 kartę za Gold 2x Obrzyn i dalej gra polega już tylko na klikaniu. Ps Zmieńcie coś z tym systemem przeliczania Ptk. na Silver bo za 2 razem nabiłem ponad 400.000 ptk. i teraz dostaje za 1 grę poniżej rekordu tylko 40 Silver. A dopiero jak przebije to 2000 Silver za wszystkie rekordy.

EDIT///

I dodatkowo jak wykupimy już wszystkie karty Gold to zamiast wypadającego Golda powinno więcej wypadać Silver.

Opublikowano

Mam pytanie... dlaczego gra jest po angielsku, skoro przez polaków tworzona? Zaraz zainstaluje i sprawdzę, czy język polski.

Ale ze screenshotów gorąco polecam... zaraz wejdę w rankingi. :D

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...