Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horda - Ally

665595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w tym poście chciałbym się dowiedzieć z waszych odpowiedzi gdzie aktualnie jest więcej aktywnych polskich gildii. 

Osobiście w ally mi sie gra super, ale rzadko tam widze polaków.

I drugie pytanie:

Jak w hordzie jest sytuacja z polakami?  Mało, dużo ? 

Oczywiście daje lajki za odp. ;)

Opublikowano

NA blu wiecej gra w hordzie ale w ally tez nie jest tak w cale mało jak chcesz to moge ci załatwic wstęp do mojej starej(Bo konec prepka :D) gildi w ally miła atmosfera maja własny ts i ogólnie gildia nie ejst nastawiona na hard progres jak chcesz to sobie looknij TheSlakers

665595 lubi to
Opublikowano

Haha The Slackers rządzi ;D xDDD W ally jest wiecej graczy ogarniajacych Areny natomiast Horda lepiej gra rbg :DD w PVE rządzi horda ;)

665595 lubi to

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Strasznie mi jest ciężko lvlowac gdy jakieś 37lvle podbijaja i mnie dedaja kiedy ja mam 31. Myślę nad zmiana serwera. Tylko na jaki ? Moglibyscie polecic mi jakis serwer gdzie na takich expowiskach nie było by takiego czegoś ? Chciałbym w spokoju wlvlowac postać.

Opublikowano

To jest bez sensu musisz się z tym pogodzic grajac na serwerach PvP, znajdz sobiej jakis server normal gdzie musisz sie zgodzic na atak gracza z przeciwnej frakcji ale na 90 znudzi ci sie to i bedziesz chcial rozwalac innych graczy a i takze zabraknie Ci rodakow chyba ze jestes orlem z angielskiego ;)

ReddApple12 i 665595 lubią to

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Powiedz mi, bo rozważałem taką opcje. 

Może zamiast robić q to expic na dungeonach i tam dropic gear? 

// 31 LVL Hunter Dwarf SURVI/MM

Edytowane przez 665595
Opublikowano

Nie przesadzaj tylko exp albo zmien mapke

Naprawde ty to masz problemy , wystarczy uciekac gdy widzisz takiego hordziaka 35lvl +

Opublikowano

Najlepiej robic q i zapisywac sie na dungi bo po co marnowac czas na czekanie czasami 20 minut...

ReddApple12 i 665595 lubią to

giphy.gif

Opublikowano

Niczym się nie przejmuj do 90/100 poziomu. Dungi i questy to powinno być teraz w twojej głowie nic więcej.

A co do frakcji, Wydaje mi się, że co druga gildia w obu frakcjach jest polska, więc nie ma co spekulować ;)

Hoolay i 665595 lubią to

simply.4557.gif

Opublikowano

Czasami się zdarza taki baran co mając max lv musi cie zabić żeby pokazać ci swoja sile. Pamiętam swój pierwszy dzień na Outlandzie  gdzie ja mając 60 lv musiałem uciekać po całej mapie bo 3 Aliantów na 90 lv stwierdziło że muszą powybijać wszystkich na mapie.  Co do expa tak jak napisał Evron questy i  dungi bardzo dobrze się sprawdzają nawet na ratach x1 da się szybko postać wyexpić.

Hoolay i 665595 lubią to

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie powiedziałem, że nie używam heirloomów przez całego wratha można przejść przez pare h znając sposoby odpowiednie, ale to już jest moja tajemnica expienia i poznawania gry więc nie dziele sie tymi informacjami.

665595, ReddApple12 i Hoolay lubią to

giphy.gif