Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60winow Silver IV

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

86 winów i kałach. Sam sobie teraz odpowiedz na to pytanie.. To źle, za dużo przegrywasz i później musisz więcej wygrać żeby Cię przeniosło :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

86 winów i kałach. Sam sobie teraz odpowiedz na to pytanie.. To źle, za dużo przegrywasz i później musisz więcej wygrać żeby Cię przeniosło :)

Za duzo przegrywam?? Woow 5w/2l. Mniej wiecej tak idzie
Opublikowano

Jak zwykle silverek napina.. Cziterzy? A może lepsi gracze od Ciebie lub to Ty ssiesz? :) 

Skoro pytasz się czy 60 winów i silver 4 to źle to tak, to źle. c*****o. Przyjmij gimbusku krytyke na klate jak mężczyzna a nie od no life'ów wyzywasz ;) Max 2 gry pod rząd zapewne wygrywasz bo "Słabe teamy"

Dziękuje skończyłem.

lucyfergif.gif

Opublikowano

To ja Ci gratuluje no-lifie. A po 2 w 1/10 meczach w enemy sa cziterzy

Lol koleś Ci mówi jak jest, a ty go ciśniesz. Życzę Ci, żebyś tam już został. Cheaterzy są w global elicie, a nie w silverze.

Opublikowano

Ah czyli probujecie mi wmowic ze koles ktory w cs go (jedyna gra na steamie) gral przez 17 h i w kazdej rundzie 3 heady. Gratuluje Wam. A ja nikogo nie wyzywam w przeciwienstwie do Ciebie. Ja mowie prawde skoro 10 meczy dziemnie win to dajmy 1 mecz 40 min 6h z groszem....Nie masz zycia. Bachory takie jak Ty "....gimbusku..." denerwuje mnie cholernie. Kto takie dzieci rodzi...

Opublikowano

Jak zwykle silverek napina.. Cziterzy? A może lepsi gracze od Ciebie lub to Ty ssiesz? :)

Skoro pytasz się czy 60 winów i silver 4 to źle to tak, to źle. c*****o. Przyjmij gimbusku krytyke na klate jak mężczyzna a nie od no life'ów wyzywasz ;) Max 2 gry pod rząd zapewne wygrywasz bo "Słabe teamy"

Dziękuje skończyłem.

Hahahahaha, myślisz, ze wbijesz kalacha i jesteś mistrzem? Kalach to gowno nie ranga i zostaw chłopaka w spokoju, najwidoczniej długo w ta grę nie gra, nie rozumiem po co od razu wyzywać od cieniasow.

Opublikowano

Nie rozumiem, ludzi którzy wyzywają kogoś bo ma niższą rangę... To dobrze czy źle? Niektórzy po pierwszych 10'ciu rankedach dostają wyższą rangę niż Ty aktualnie, więc jest źle. Z drugiej strony zazwyczaj są to smurfy, bądź osoby, które już miały styczność z GO - grali u kumpla itp. Grasz raczej dla funu, nie na napince jak tutaj osoba wyżej, która już Cię wyzywała. Odpowiadając na pytanie czy dobrze czy źle - sam sobie musisz odpowiedzieć. 

Opublikowano

Sam siedzę w silver IV i powiem szczerze Prawie zawsze mam AFK/leaverow w teamie ostatnio spadłem bo 2 osoby wyszły i graliśmy w 3 osoby. cheaterzy sie trafiają ,średnio gram jeden/dwa rankedy dziennie a przed wczoraj trafiłem na team 3 rusków co grali tylko z negevami i samymi skanami zawsze w banie zabijali. Więc nie mówcie ,że cheaterzy tylko w wyższych rangach grają.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Tutaj jeden z wielu cheaterów, którego często oglądają streamerzy ^^ https://www.youtube.com/watch?v=8MEbe42vjho

Co do cheaterów - zawsze byli, są i raczej będą, bo jak dostaną bana to sobie kupują na nowe konto CS'a i tyle :)

Sam siedzę w silver IV i powiem szczerze Prawie zawsze mam AFK/leaverow w teamie ostatnio spadłem bo 2 osoby wyszły i graliśmy w 3 osoby. cheaterzy sie trafiają ,średnio gram jeden/dwa rankedy dziennie a przed wczoraj trafiłem na team 3 rusków co grali tylko z negevami i samymi skanami zawsze w banie zabijali. Więc nie mówcie ,że cheaterzy tylko w wyższych rangach grają.

Graj z kimś z neta, bądź ze znajomymi to nie będziesz mieć AFK'a czy leaverow. Sam wczoraj grałem z botem i wygraliśmy, a było 5:10 przed zmianą stron :)

Opublikowano

Tutaj jeden z wielu cheaterów, którego często oglądają streamerzy ^^ https://www.youtube.com/watch?v=8MEbe42vjho

Co do cheaterów - zawsze byli, są i raczej będą, bo jak dostaną bana to sobie kupują na nowe konto CS'a i tyle :)

Graj z kimś z neta, bądź ze znajomymi to nie będziesz mieć AFK'a czy leaverow. Sam wczoraj grałem z botem i wygraliśmy, a było 5:10 przed zmianą stron :)

gram wlasnie gramy w 3 osoby a i tak są afk i ruskie co zabijaja swoich :/

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Jak sa afk to sie ich wywala i gra sie z botem. Przeciez jak ma sie bota to mozna go przejac. Nie raz grajac z botem ma sie wieksza szanse na wygrana. Boty sluchaja sie komend, wiec mozna mu kazac, zeby sie gdzies skampil.

Opublikowano

po to jest ta ranga , by Cie ustawiła z poziomem do swoich przyszłych wrogów . To czy ktoś ma po 60 czy po 1000grach global elite zależy tylko i wyłącznie od Siebie (tj. nastawienie , komunikacja , mózg ) . Skoro po 60grach masz silver 4 nie skreśla Cie to z bycia coraz to lepszym graczem i równie dobrze możesz jak inni wbijać coraz to wyższe rangi . Skoro masz styczność z nowym Csem to proponuję potrenować trochę na aim/dm mapkach by Twój aim i movement się zwiększał . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

No widzę że kałachy uważają się tu za jakieś elity haha no nieźle.Po 86 meczach kałach phi po 10 miałem orzełka więc zamknij ryj napinaczu.

@off Nie ważne ile masz wygranych meczy skill przyjdzie z czasem nie ma co się napinać.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

A ja mam za po tak słabe MMR, że aby awansować z S2 do S3 musiałem wygrać 11 meczy z dużą przewagą. W międzyczasie przegrałem 2 mecze. Więc to pierdolenie hurr durr ja mam 60 i kałach. To ssmo miałem z następnymi rangami.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...