-
Dołącz do społeczności!
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0
Pytanie
pgorecki77
Witajcie, wczoraj atakowałem stronę internetowa atakami DDoS, mój system do Windows XP.
Na yt znalazłem że trzeba pobrać program low orbit ion cannon, pobralem no i wpisałem tam w url adres strony, tam gdzie jest wybór ataku to dałem TCP, tam gdzie jest ten paseczek to dałem max. No i pakiety zaczęły sie wysyłać, olbrzymia masa pakietów, a strona nic. Gdzieś jeszcze przeczytałem że okienka cmd trzeba otworzyć i wpisać ping [ip strony] -t -l 2000 i otworzyć dużo takich okienek. Otworzyłem 50 i w połowie z nich było "upłynął limit czasu żądania" Myślałem że to dlatego że stronka padła a stronka nic, działała jak zwykle i nawet nie zwolniła. Zrobiłem więc 6 okienek cmd wpisałem to polecenie i odpaliłem low orbit no i zostawiłem to na noc. [jakies 7-8h] pozniej: Rano wstałem to cmd i low orbit jeszcze atakowały, wchodzę na stronke i kur*a nic. Działa jak zawsze!
Wie ktoś jak zamrozić stronke za pomocą jednego komputera?? Nie chodzi mi aby strone rozwalić całkowicie DDoSami tylko aby nie mogła się wczytać u nikogo tak długo jak będzie trwać atak.
Dodam, że atak robię na własną strone żeby nie było.
A i jeszcze jedno. Do dyspozycji mam 1 komputer, nie mogę instalować żadnych Linuxów ubuntu itp.
Czy da sie DDoSować stronke jednym kompem? Ile okienek cmd musze otworzyć i po ilu minitach strona nie wczyta się u innych??
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.