Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

'HARDCORE' pierwszy film nagrany z perspektywy pierwszej osoby

r0bin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego.

Dlaczego ten bodajże brytyjczyk ma mundur jak z 2 Wś , główny bohater jest ubrany normalnie jak na nasze czasy , a przeciwnicy wyglądają jak ochrona jednej z serii TR.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego.

Dlaczego ten bodajże brytyjczyk ma mundur jak z 2 Wś , główny bohater jest ubrany normalnie jak na nasze czasy , a przeciwnicy wyglądają jak ochrona jednej z serii TR.

to tak, wszystko dzieje się w Moskwie

główny bohater to Henry i nie jest on zwykłym człowiekiem, bo jest cyborgiem który za zadanie ma uratować swoją żonę, tak wyczytałem

a ogólnie cały film to jeden dzień, jeden, tylko jeden

gdybyś zauważył też, to w 0:14 na yt są ukazane kostki w lewej ręki bohatera, są metalowe 

na stronie podanej na yt, zbierają pieniądze, uzbierali 66 tys $ już, a potrzeba im 250.000, jak widzicie wiele osób chce to wypuścić

myślicie, że warto? bo ja uważam, że tak - to zapoczątkuje coś nowego

Opublikowano

Warto warto, jak jeden film dobry nagrają z pierwszej osoby, to może zaczną produkować takie filmy, zamiast ciągle zza pleców :P.

mi się wydaje, że jeden taki film i ruszy taka "era"

ale ten jest epicki, czuję to

Opublikowano

Jeszcze tylko optymalizacja do oculus rifta i być może jak napisał @1361622928-U485574.pngr0bin rozpocznie się nowa era. Osobiście jestem bardzo ciekawy czy ta nowa koncepcja nagrywania filmów stanie się popularna. Sam film mimo nieścisłości jest bardzo ciekawie zrobiony, przy czym rzeczewiście da się odczuć perspektywę pierwszej osoby.

Opublikowano

Jeszcze tylko optymalizacja do oculus rifta i być może jak napisał @1361622928-U485574.pngr0bin rozpocznie się nowa era. Osobiście jestem bardzo ciekawy czy ta nowa koncepcja nagrywania filmów stanie się popularna. Sam film mimo nieścisłości jest bardzo ciekawie zrobiony, przy czym rzeczewiście da się odczuć perspektywę pierwszej osoby.

właśnie tak samo rozmawiałem ze znajomym i mówił, że do tego oculus i już by była bajka

co można powiedzieć - trzeba wspierać takie projekty i zapewne ja wpłacę jutro symboliczne kilka dolarów, warto

Opublikowano

Dlaczego nie widać minimapy, ani celownika?

Przecież to tryb hardcore, a tam nie ma takich rzeczy. Pisze w tytule.

1567846744.png
Opublikowano

No, robi wrażenie, ale to nie pierwszy film tego typu, widziałem kilka takich wcześniej :)

podaj mi tytuły, bo wpisując frazę filmu z perspektywy pierwszej osoby w googlach to nie wyskoczy Ci nic procz Hardcore

Opublikowano

Fajny film ;) Wrażenie robi niezłe ... Ale też widziałem ostatnio taki film .

jak widzieliście, to moze dacie nazwe? ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...