Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG hack na privy - sura wp

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DMG nie istnieje już od paru lat. Jedyne co masz tylko WH.

Nie prawda, a co podalem? To co podalem, jest z*******e na metki/bossy/pvp oraz exp. Zalozylem, ze chce na pvp dmg bo sura wp wiec ma cos najlepszego

Opublikowano

Nie prawda, a co podalem? To co podalem, jest z*******e na metki/bossy/pvp oraz exp. Zalozylem, ze chce na pvp dmg bo sura wp wiec ma cos najlepszego

Jest to DMG ktora dziala na zasadzie Wait hacka

Jest to zwykłe wh, ponieważ dmg działał na skille co jest teraz niemożliwością.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie znajdziesz :) Jedyne dmg jakie jest to te zawarte w ninja hacku i warrior hacku. Ale te pliki są stare i działają tylko na starych serwerach :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Jest to zwykłe wh, ponieważ dmg działał na skille co jest teraz niemożliwością.

To widze, ze nie wiesz jak dziala ten DMG :) Napisalem, ze jest to DMG ktore dziala na zasadzie WH lecz nie do konca, bo mozna wlaczyc auto DMG ktore bije moby/ludzi tylko z czerwonym kolkiem. I mozna wlaczyc to aby tylko dzialalo wtedy gdy my machamy mieczem. Nie sprawdziles, wiec nie pisz :) Auto DMG dziala na zasadzie WH a manualne tylko wtedy gdy ruszamy mieczem czyli na tej samej zasadzie co warior hack czy ninja hack ;]

Opublikowano

Dmg na hity, coś tego typu jak @Skurwensyn. napisał, ale niestety jego hack nie działa na PangeaYT2 a przynajmniej mi nie działa bo wywala klienta od razu po włączeniu funkcji, ale inject i wszystko inne działa. :P

image.png

Opublikowano

Dmg na hity, coś tego typu jak @Skurwensyn. napisał, ale niestety jego hack nie działa na PangeaYT2 a przynajmniej mi nie działa bo wywala klienta od razu po włączeniu funkcji, ale inject i wszystko inne działa. :P

Pangea jest zabezpieczona, wiec hacki ktore potrzebuja injectora nie zainjectujesz

Opublikowano

DMG hack już nie działa od 2-3lat, postęp :)
Jedyne co pozostaje to WH, nic więcej.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Pangea jest zabezpieczona, wiec hacki ktore potrzebuja injectora nie zainjectujesz

Ale jakoś kolega takiego hacka ma :) Hita mi szamanem po 3x z wachlarza, oferował mi takiego hacka, ale jednak nie chciałem od niego.. Wolę sam poszukać ale zapewniam że taki hack istnieje na Pangea :)

Chodzi mi o "Ala" DMG Hack, czyli coś takiego jak WH przy Target, czyli klikamy na jedną osobę i bije te hity gdy uderzamy z miecza 3x zamiast 1x :> Istnieje takie coś, gdyby nie istniało nie widział bym tego rezultatu u kolegi..

image.png

Opublikowano

Czy ty w ogole wiesz co piszesz? Chlopcze DMG istnieje tylko, ze ludziom nie chce sie go zrobic ;) A to co jest w temacie to nie jest DMG? Jak nie to polecam odpoczac od metina

Ale jakoś kolega takiego hacka ma :) Hita mi szamanem po 3x z wachlarza, oferował mi takiego hacka, ale jednak nie chciałem od niego.. Wolę sam poszukać ale zapewniam że taki hack istnieje na Pangea :)

Chodzi mi o "Ala" DMG Hack, czyli coś takiego jak WH przy Target, czyli klikamy na jedną osobę i bije te hity gdy uderzamy z miecza 3x zamiast 1x :> Istnieje takie coś, gdyby nie istniało nie widział bym tego rezultatu u kolegi..

Jesli ktos sobie ogarnal clienta to wszystkie czitki beda dzialaly. Nie wiem czy jest zpakowany, ale jesli jest spakowany to kwestia paru minut i ma sie rozpakowanego clienta i mozna wgrac do niego wszystko. Nie chce mi sie bawic, bo nie gram tam, ale to co mi bylo potrzebne to sobie wgralem.

Jaka postacia grasz? Dam Ci DMG na wszystkie postacie, lecz to jest przypalowe. Jesli ty wgrasz te DMG to typek ktory bedzie mial czystego clienta bez czitkow bedzie widzial, ze zadajesz DMG ale nie machasz mieczem. Warior hack i ninja hack jest tak zrobiony, ze typek z czystym clientem bedzie widzial jak machasz mieczem.

Opublikowano

Gdyby DMG istniał, ktoś by na 100% za to się zabrał, a skoro jesteś taki cwany, zrób to sam. W metina gram kupe czasu, 2-3 lata temu DMG hack był straasznie popularny...

Zniknął.

Dlaczego? Bo nie działa!
Może i ludziom nie chce się go zrobić, albo po prostu nie da się?

Obecnie na szczycie znajduje się WH, DMG wyszły z "mody"...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Gdyby DMG istniał, ktoś by na 100% za to się zabrał, a skoro jesteś taki cwany, zrób to sam. W metina gram kupe czasu, 2-3 lata temu DMG hack był straasznie popularny...

Zniknął.

Dlaczego? Bo nie działa!

Może i ludziom nie chce się go zrobić, albo po prostu nie da się?

Obecnie na szczycie znajduje się WH, DMG wyszły z "mody"...

Po co mi DMG jak mam wszystko co mi jest potrzebne? Wszystko to co mi pasuje jest w dziale "tutoriale i download".

Jak by nie bylo DMG to by nie bylo ninja hacka ;]

Opublikowano

Właśnie on tego dmg hacka używał za pomocą DMG Loadera, tak mi pisał, ale na nazwę to już nie zerknąłem.. Możliwe że pokombinował.. Jak macha wachlarzem i jak się przypatrzy dobrze to to widać, ale nie aż tak że jest to jakieś mocne do wykrycia, gram surą wp, chcę dmg/wh jak atakuje mieczem i na jedną osobę, bo zwykłe wh, ktos do mnie podejdzie napisze "daj bryłkę" jebs nie żyje, znaczy xD Hojny nie jestem ale wole machać tym mieczem w.w xD

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...