Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana skinów bez informacji?

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dobrze,w sumie on dostanie bana.Pamiętaj że zawsze możesz zgłosić to na policje.

Zgodnie z  art. 119 § 1 k.w. grozi mu za to kara aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny

Dostanie bana jeżeli polecą masowo raporty i tickety. Co do samej policji i artykułu - wszystko zależy ile osób to zgłosi i jak policja do tego podejdzie.

Opublikowano

Nie lubię takich skurwysynów, więc report poleciał. Mam nadzieję, że steam support odda wam wasze skiny.

Pamiętajcie też na przyszłość: nie pobierajcie gówien do CS'a ;)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

:O Ale typek ma skinów.. Ciekawe jaki sposób na obrabianie innych znalazł... PS. Ciekawe czy ci anglicy pójdą na policje xD Jeżeli tak to typek ma przesrane... Ja nadal czekam na steam support.

Opublikowano

Kolejnego typa okradł!Teraz wartość przekroczyła 600 euro! (2400zł)

Jakieś ss? Gość z pewnością będzie za to ukarany, skinów pewnie nie odda, nawet jak odda to i tak będzie ukarany za kradzież, tępić takiego!

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Odp. Jest prosta i tuz przed twoim nosem.

2 mozliwosci

1. Zdalnie manipuluje twoim kursorem (oczywicie program nie czlowiek)

2. Zna passy do steama wiec to nie problem sie zalogowac jednakze musisz potwierdzic numerkami z emaila ze ty to ty. I tutaj ciekawe skad zna emaila.

imo. Pierwszy sposob wydaje sie byc najlepszy, zaleznie od tego w jakim jezyku byl pisany wirus moze miec wiele atrybutow. Np. Java pozwala na uzytkowanie jakiego kolwiek programu w pasku bez wiedzy uzytkownika. Przewaznie stosuje sie ja w botach do szake & fidget etc.

Przyznamsie szczerze ze typo ktory napisal tego wirka musial miec niezly leb.

graphic.png
Opublikowano

2 mozliwosci

2. Zna passy do steama wiec to nie problem sie zalogowac jednakze musisz potwierdzic numerkami z emaila ze ty to ty. I tutaj ciekawe skad zna emaila.

imo. Pierwszy sposob wydaje sie byc najlepszy, zaleznie od tego w jakim jezyku byl pisany wirus moze miec wiele atrybutow. Np. Java pozwala na uzytkowanie jakiego kolwiek programu w pasku bez wiedzy uzytkownika. Przewaznie stosuje sie ja w botach do szake & fidget etc.

Skoro ma już w eq 2 kosy, cyrexa, pare ak redlinów itp itd to jednak musi mieć banie do pisania takowych rzeczy ;)

@ top

Jedynie co możesz zrobić to zgłosić go, nic więcej, szansa na odzyskanie skinów jest bardzo mała.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Skoro ma już w eq 2 kosy, cyrexa, pare ak redlinów itp itd to jednak musi mieć banie do pisania takowych rzeczy ;)

@ top

Jedynie co możesz zrobić to zgłosić go, nic więcej, szansa na odzyskanie skinów jest bardzo mała.

Jedynie co zapamiętałem to że wylogowłem sie z PROGRAMU steam o 1:22 (wcześniej pobrałem program) i wymiana zaszła 6:22 przez Przeglądarke raczej nie bo w historii nie ma ;x

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

2 mozliwosci

Zdalnie to robi. Jeżeli znałby email, to by było zapisane nowe IP i miałby bana na trade 7 dni.

Opublikowano

W takim razie na 99% robi to automat z reszta wg. Tego kiedy podjebal mi itemy on byl offline od 3h. Wiec tego jestesmy pewni. + nie podpierdolil itemow wystawionych na rynek.

imo sprawa jest do wygrania ale przydalo by sie znalezc jedna osobe ktorej podjebal kose w tedy wygrana bedzie kwestia czasu.

graphic.png
Opublikowano

W takim razie na 99% robi to automat z reszta wg. Tego kiedy podjebal mi itemy on byl offline od 3h. Wiec tego jestesmy pewni. + nie podpierdolil itemow wystawionych na rynek.

imo sprawa jest do wygrania ale przydalo by sie znalezc jedna osobe ktorej podjebal kose w tedy wygrana bedzie kwestia czasu.

Na innym forum także wystawia masę tematów z botami, chyba że się mylę, ale na 99% raczej to on :P

Wystarczy zgłosić go do supportu i napisać im, aby zablokować mu rynek, a później wytoczyć mu sprawę.

Opublikowano

Na support nadal czekamy, ale 3 lata wpadnie mu za kradzieże? Trzeba tylko zebrać ludzi w jednej konfie czy co.

Opublikowano

Na support nadal czekamy, ale 3 lata wpadnie mu za kradzieże? Trzeba tylko zebrać ludzi w jednej konfie czy co.

Chyba śnisz, nic mu nie grozi, nie masz jego danych i dowodów, że to on.

To tak jakby ci powiedział "sam mi dałeś te itemy".

Support nie odpowiada za kradzieże i btw. co napiszecie do supportu ? "A no wiecie chciałem pobrać haxy do csgo i se pocheatować, a był tam wirus, pomożecie ?"

Opublikowano

Chyba śnisz, nic mu nie grozi, nie masz jego danych i dowodów, że to on.

To tak jakby ci powiedział "sam mi dałeś te itemy".

Support nie odpowiada za kradzieże i btw. co napiszecie do supportu ? "A no wiecie chciałem pobrać haxy do csgo i se pocheatować, a był tam wirus, pomożecie ?"

Sam się przyznał linkując swój profil steam na MPC, a MPC, jak i Steam ma prawo udostępnić jego IP/dane osobowe jeżeli posiada, ale musi być sprawa zgłoszona na policję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...