Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem rozwiazalem sam :)

Instalowalem to na dysk D a aktualizacja szla na dysk C a tam miejsca nie mialem : (

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

@up

Mylisz sie :) . Nikt nie ma chyba orginalnego roma.

Ale jak juz pisalem problem rozwiazalem

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Opublikowano

Dobra 24h odswiezam... nikt mi nie chcial odpowiedziec... i nastepne pytanie , jak nafarmic pkt umki , bo w ogole mi nie starcza na skille a na expieniu po 1 leci z questow tez maarnie.

Otoz bardzo prosto, mozna zakupic Skill Potiony, ktore podwyzszaja zdobywane punkty dla naszej postaci, oraz mozna tez wyposazyc w meble wlasny domek ( mozna to fajnie wykombinowac poprzez piru tokeny, ktore sie zdobywa w grze robiac daily questy), zaleznie czy do XP czy do TP.

Co do maksowania skilli to z czasem sie maxuje wszsytkie, oczywiscie priorytetem sa te atakujace zeby to lvlowanie w miare szlo ;] Ale w rzeczywistosci bulidy nie istnieja.

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam mały problem bo poszukuje bota,hack do gry Runes Of Magic a nie mogę go zdobyć proszę o POMOC ! :D

Opublikowano

Mam mały problem bo poszukuje bota,hack do gry Runes Of Magic a nie mogę go zdobyć proszę o POMOC ! :D

Wejdz na głowny dzial Runes of Magic i zjedz troche nizej jest temat z botem i z hackiem, boze to juz jest szczyt albo takie bezmozgowie albo lenistwo nie wiem jak to nazwac

@EDIT

Widocznie sie nie nadajesz do tych rzeczy wiec nic nie sciagaj bo i tak sobie nie poradzisz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Grę znam tylko z filmików , screenów oraz z tego co się o niej dowiedziałem.

Nurtują mnie jeszcze kilka pytań, byłbym wdzięczny jeśli ktoś by się postarał udzielić na nie odpowiedź :) :

- Czy ta gra to ciągle beta ? Czy już globiec i można w niego grać ?

- www.runesofmagic.com/pl/ - czy to jest globalna strona RoM ? (a przetłumaczona na polski ?)

- rozumiem że jest pare wersji gry w różnych językach (czy język się wybiera w opcjach?) - to też oznacza że są serwery oddzielone dla Polaków , Niemców , Anglików itd. ?

Opublikowano
- Czy ta gra to ciągle beta ? Czy już globiec i można w niego grać ? - To nie beta i można grać :)

- www.runesofmagic.com/pl/ - czy to jest globalna strona RoM ? (a przetłumaczona na polski ?) - bez pl to główna stronka , ściągasz clienta i możesz zagrać po PL , a ta stronka tylko zachęca do gry :)

- rozumiem że jest pare wersji gry w różnych językach (czy język się wybiera w opcjach?) - to też oznacza że są serwery oddzielone dla Polaków , Niemców , Anglików itd. ? - są serwery różne typu pl , ale nie jest podzielone :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

mam taki problem z rejestracją, gdy klikam w link aktywacyjny, autmotycznie mi sie przepisuje kod CAPTACHA, klikam OK i pisze, że został źle podany...

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano
autmotycznie mi sie przepisuje kod CAPTACHA

To sproboj go skasowac i kliknij przycisk na zmiene kodu i wpisz od nowa.

mpccopy.jpg

Opublikowano

Mam problem, podczas włączania klienta... Mianowicie, jak gra mi się zaczyna aktualizować, wyskakuje błąd 'brak definicji YAHOO" tak pisze, ale to wina IE, bo nie może odczytać strone RoM'a... Czy wie ktoś w jaki sposób to naprawić???

Ty będziesz nastepny :D

Opublikowano

Spróbuj go odczytać z Firefoxa czy GG Chrome ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A powiesz mi jak to zrobic? Możesz na pw... Bo kompletnie nie wiem jak to zrobić? (Początkujący informatyk^^)

Opublikowano

Wejdź przez firefoxa na stronkę i ściągnij clienta z niej :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć ,z płytki podobno problemy są ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

To spróbuj coś pokombinować jeszcze.

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Nawet sama pomoc techniczna z RoM chyb nie wie co z tym zrobić... czekam na odp. od nich już ponad dwa dni ^^ Ale próbować będę musiał :(

PS Mam inny problem, teraz podczas aktualizacji wyskakuje błąd, ze brakuje miejsca na dysku C, ale ja go zainstalowałem na F... Ocb w tym?

Opublikowano

Nawet sama pomoc techniczna z RoM chyb nie wie co z tym zrobić... czekam na odp. od nich już ponad dwa dni ^^ Ale próbować będę musiał :(

PS Mam inny problem, teraz podczas aktualizacji wyskakuje błąd, ze brakuje miejsca na dysku C, ale ja go zainstalowałem na F... Ocb w tym?

Bardzo proste jak sciagniesz update to przy isntalacji automatycznie zostaje rozpakowywany, w tym wypadku jest to wlasnie dysk C:~` czyt. partycja systemowa.

Musisz skolowac te 3 GB zeby moc zupdatowac gre, innego wyjscia nie ma. Sprobuj usunac jakies smieci, ktore amsz na kompie, np. "Temp" i w "Documents and Settings" w twoim profilu i w "Ustawienia Lokalne > TEMP> " to ci usunie pliki tymczasowe, inaczej smieci, moze w tedy uzbiera Ci sie wystarczajaca ilosc miejsca, jezeli nie bo masz za mala partycje to mozesz kombinowac ze zmiana partycji systemowej ale to juz troche wiece pracy. Innego sposobu chyba nie ma.

pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobra, dogrzebałem się 3GB na dysku C ^^ Jak na razie się aktualizuje, ale dalej mam problem z definicja YAHOO

Opublikowano

Też to mam, u mnie wystarczy ją zignorować i kliknąć zacznij grę (jakoś tak)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

No dobra, ale na razie gra mi się aktualizuję, jak się skończy to napiszę czy dziala... Wiem że to nie na temat, ale na jakim servie mam grac? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...