Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Vanguard już dostępna!

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobisz 2 misje i poczekasz na kolejne 4 dni, słabo to ogarnęli...

Ja napewno nie kupię tej operacji, nie zwróci mi się hajs za to.

Opublikowano

Nie wszystkie skiny są fajne, ale i tak lepsze niż poprzednia operacja.

Liczyłem, że misje będą znowu, a tu jakieś kampanie?

BTW. Dla samej ikonko warto kupić, zayebista!

Opublikowano

Widzę tu sporo herezji w Waszych wypowiedziach. Po 1 operacje opłaca się kupić wraz z dodatkowymi kampaniami gdyż i tak się to zwróci. Ja kupilem i w jeden dzień miałem dostępne 5 misji i z wydanych 9 euro zwróciło mi się 3. A ze operacja trwa do 10 lutego spokojnie mi się to zwróci ze sporą nawiązką. Po 2 operacja nie dodaje limitu dropu - jest to już strasznie stary mit i nie polecam w niego wierzyć. Po 3 wszystko z tej operacji należy od razu sprzedawać gdyż skrzynki chodzące teraz po 70 centów zaraz będą po 15-20. Ot tak kilka moich rad.

Opublikowano

Takie lipne skiny z wyglądu oprócz 2, udało mi się ze skrzynki za 7-8 trafić to P2000 w stattracku i sprzedałem w cholerę. Już od tego Pulse lepszy, nie ma czym się jarać. Ludzie wysyłają im masę zajebistych skinów a oni takie coś. Wkońcu VOLVO.

...................\/...................

Opublikowano

Wie ktoś czy jak kupię wszystko(za 9 euro) to misje są dostępne codziennie czy co 4 dni?

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Słaba operacja, średnie skiny, jako, że nie gram już tak często w csa to nie opłaca mi się w nią inwestować.

Poczekam aż będzie taniej : P

Opublikowano

Jak myślicie jak kupie te dodatkowe kampanie to bede musial czekac i tak te 4 dni????

Nie. Ja kupiłem 1 kampanie i dostałem 3 misje po czym jak ją zrobiłem pisze ze na 2 dzień mogę już robić misje.

Z tego co wiem kolega kupił wszystko i 1 dnia zrobił 5 misji (coś koło tego).

Opublikowano

Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto. Wydałem 4.69 + dodatkowe 2.39 bodajże, czyli około 7.20. Po wykonaniu 4 misji zwróciło mi się prawie 2 euro(2x syf za 0.08, skin + skrzynka), więc raczej opłaca się. Co 2 dni można zdobyć 2 skrzynki z misji, które są warte ~0.50 od szt., a cena nie leci w dół, nawet w nocy/nad ranem stoją po 0.70.

Opublikowano

Cena tych skrzynek jest strasznie dziwaczna, najpierw skrzynki stały po +/- 1euro , dzisiaj już są po 0.30 , wie ktoś czy cena skrzynek się podniesie?

Opublikowano

Cena tych skrzynek jest strasznie dziwaczna, najpierw skrzynki stały po +/- 1euro , dzisiaj już są po 0.30 , wie ktoś czy cena skrzynek się podniesie?

Będą po 0.40/0.50 lekko.

Jak dla mnie wielkim plusem jest mapa Workout, ciekawie wykonana. Warto zagrać.

Bazaar też dobra.

Opublikowano

wczoraj kupilem sobie ta operacje i droplem ogolnie 5 skrzynek vanguard ( 1 breakout przy okazji tez sie udalo dropnac ), 3 skiny ( m4a4 pustynna burza,ak-47 predator,mp7 zwiad) w 1 dzien ponad 2 euro odrobione,

Kupilem wszystke misje i pewnie na tym zarobie jeszcze, jak dla mnie ta operacja nie jest taka zla da sie cos zarobic.

Opublikowano

Troszkę lipa myślałem że te 2/3 misje co 2 dni będę mógł, robić, a okazuje się że aktualnie 1 misja i blokada na 2 dni :> Dziś ładnie AWP poleciało z misji i 1.80 do przodu, no i skrzynka jako normalny drop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...