Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Vanguard już dostępna!

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale przez tą operację spadło cenę np m4a4-s atomowy  stop z 7 euro do 4

m4a1 - s  :)

Ale przez tą operację spadło cenę np m4a4-s atomowy  stop z 7 euro do 4

m4a1 - s   :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czemu mi nie nalicza punktów jak robie misje z zabijaniem z bonusowej broni na nuku ? 3 cale mecze zagralem i jak mialem 200 tak mam 200 o co kaman

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Coś im się popsuło. Aby zrobić dzisiaj 100 punktów z bonusowej na inferno musiałem zagrać ok. 10 razy tą mapę. Łącznie uzbierałem ok. 800 punktów z bonusowych, bo sam sobie liczyłem. Mimo tego tylko co jakiś czas system zaliczał mi punkty. Teraz się męczę z nuke. Zagrałem 7 razy deathmatch i ani 1 punktu nie zdobyłem. Dalej mam 100 do zdobycia.

06378525511797333958.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem końcem marca jest koniec operacji kupiłem przepustke za 50% dropło mi z misji Nitro CZ75 tylko nwm czy odrazu sprzedać czy przeczekać aż minie pare miesięcy ?

Opublikowano

Z tego co wiem końcem marca jest koniec operacji kupiłem przepustke za 50% dropło mi z misji Nitro CZ75 tylko nwm czy odrazu sprzedać czy przeczekać aż minie pare miesięcy ?

patrz codziennie czy cena maleje czy rośnie jeżeli będzie malała to poczekaj 2 dni może wzrośnie jak nie to sprzedaj 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam 

Operacja Vanguard  

w tej operacji są 4 Drzewka :

1- Vanguard                        Complete 

2- Weapons Specjalist        Complete 

3- Maghreb                         W trakcie ;p 

4- Eurasia Theater   I tu pojawia sie problem nie moge kupic dostepu do tej operacji ,a wiem ze moglem bo no wiem ;p

Wie ktos dlaczego ? albo co musze zrobic bym mogl kupic ?

Opublikowano

czemu mi nie nalicza punktów jak robie misje z zabijaniem z bonusowej broni na nuku ? 3 cale mecze zagralem i jak mialem 200 tak mam 200 o co kaman

Możliwe, że masz napisane jaką bronią konkretną musisz zabić..

Witam 

Operacja Vanguard  

w tej operacji są 4 Drzewka :

1- Vanguard                        Complete 

2- Weapons Specjalist        Complete 

3- Maghreb                         W trakcie ;p 

4- Eurasia Theater   I tu pojawia sie problem nie moge kupic dostepu do tej operacji ,a wiem ze moglem bo no wiem ;p

Wie ktos dlaczego ? albo co musze zrobic bym mogl kupic ?

Też tak miałem.. Był to problem po ich stronie, przez trzy dni nie mogłem kupić, albo drugą sprawą jest to, że wycofali już..

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Specjalnie założyłem konto, żeby się o coś zapytać, a mianowicie: czy jest jeszcze sens kupować żeton operacji Vanguard? Co o tym myślicie? Czy może lepiej poczekać, aż rozpocznie się jakaś nowa operacja.

Opublikowano

Poczekać na nową operacje.

Wszystkich misji już nie zrobisz więc nie wiem czy ci sie to opłaca.

Ale zawsze możesz kupić i sprzedać za rok jak będzie chodziła po 10 Euro :)

Opublikowano

Czyli te żetony można sprzedawać? Czasami, jak przeglądałem ekwipunki użytkowników, którzy posiadali żetony, to kiedy kliknąłem na któryś z nich, było napisane: niewymienialny, niezbywalny itd. Swoją drogą, to co ile uaktywniają się te misje? Przynajmniej bym wiedział mniej więcej ile zdążyłbym wykonać tych misji :P

@Edit:

Już chyba nawet nie idzie kupić tego żetonu, bo kiedy odpalę CS'a, to już nie ma takiej możliwości niestety... no cóż, pozostaje mi tylko czekać na następną operację, która nie wiadomo, kiedy się pojawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...