Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezydent Lech Kaczyński Nie Żyje

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że wypadek był 2km od lotniska ...

A co do tematu to jeszcze raz kondolencje wszystkim rodziną ofiar oraz zamordowanym w Katyniu 70 lat temu [*].

2km od Smoleńska, 100 m od pasa. (jeśli dobrze słyszałem)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

2km od Smoleńska, 100 m od pasa. (jeśli dobrze słyszałem)

To było w Smoleńsku 2 km od pasa na którym miał wylądować samolot.

A tak po mojemu to wina pilota lub prezydenta

Ponieważ baza która sprawdzała warunki atmosferyczne zakazała im ( nie radzila) lądowania w smoleńsku tylko w mińsku ale moim zdaniem pilot zapytał sie prezydenta co ma robić

a z racji tego ze sie śpieszyli odpowiedział (odpowiedzieli) zeby wylądował tu.

I sie stało....

[*]

Ale to wszystko sie sprawdzi z czarnej skrzynki...

Lecz pewnie my sie o tym nie dowiemy. wszystko zostanie utajnione.. ;| chyba ze bedzie przeciek ;)

Opublikowano

To było w Smoleńsku 2 km od pasa na którym miał wylądować samolot.

100m od pasa. Właśnie leci o tym.

Opublikowano

Teraz prawie cała polityka kraju się jebła :( . A gdzie mają londować to zdecydowali podczas lotu na 100% . Były już takie akcje że kaczyński kazał pilotowi londować gdzieś indziej niż miał ale go nie posłuchał a jak była naprawde to raczej się nie dowiemy. We mgle stracili pewnie panowanie nad maszyną walneli skrzydłem o drzewa, szkrzydło się urwało i walneli w ziemie. Przeklęty katyń akurat w jebaną 70 rocznie .

Opublikowano

Wyrazy wspolczucia...

hmmmmm... fajnie by bylo gdyby mpcforum mialo teraz jakas inna skorke , moze jakas zalobna :(

Mi nie chodzi o + , mi chodzi tylko o to zeby byla dobra zabawa :D

Opublikowano

cały tydzień jest żałoba.

forum mogło by zmienić "edytować" kolory. tak jak jest na innych serwisach internetowych. ;)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Wystarczy jak nawalicie w tym temacie 20 stron ze zniczami.

Opublikowano

jezu ja nie rozumiem co da wam to że mpc zmieni design? monotonność jak na każdym innym portalu... żal mi tego wszystkiego... jeszcze niech każdy da sobie na awatar czarną wstęgę a w opis jebnie świeczkę i to całe anty chejka ...

Opublikowano

ludziee zamiast dawać te pojebane [*] pomódlcie się w ich intencji na pewno wiecej zdziałacie, nie mamy najważniejszych generałów to jest duża stara dla RP! i nie pierdolcie ze teraz Tusk stał sie przyjacielem Kaczyńskiego gdyż w tej katastrofie były tez inne osoby, przyjaciele, koledzy itd Mozna powiedziec ze stalismy sie sierotami :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...