Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezydent Lech Kaczyński Nie Żyje

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo a czemu usuwacie moje posty?

Wyrażam swój pogląd.

----------------------------------------------------------------------------

Bóg ich ukarał, mam nadzieję że nadejdą sprawiedliwe rządy...

@edit

[*] ale współczuje.

Nie wiedziałem ze bóg ukarał rodziny lecące tam za to ze ich przodkowie zostali zabici w lesie katyńskim  o.O

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
I znów Katyń zabrał nam Naszą inteligencje.

może tylko twoją...

kto zrobi znaczek [*] na nasrane w głowie, to nie pomoże. nie żal mi go...

taka osoba jak Wanga przepowiedziała III WW na 10 listopada, może coś w tym jest :D

Opublikowano

Lepiej się pomódlcie o nich, idźcie do kościoła...

Ta dużo strata dla Polski, ale jakoś musimy to przecierpieć...

I lepiej nie przeklinajcie w tym temacie, bo to nic nie da :(

[*]

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

Składam najszczersze kondolencje rodziną ofiar ;( To wielka strata dla naszego narodu, wiele znanych i lubianych polityków zginęło.

Opublikowano

Nie wiem, co wam to da, że napiszecie [*]. Lepiej się pomodlić, bo Bogu nic nie da takie [*].

Nawet ateiści, niech to zrobią chociaż raz w życiu, teraz gdy tego najbardziej potrzeba.

Wieczny odpoczynek racz im dać, Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci...

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

@UP DOBRZE MOWI POMODLMY SIE

Wieczny odpoczynek racz im dać, Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci...

Opublikowano

Rest In Peace

btw.

wkurza mnie to ze walone polaczki udaja ze sa patriotami, juz z niektorymi gadalem o tym i sie pozostaje tylko facepalm. bo dzienw czesniej przed tym sie z niego smiali a teraz niby wielcy patrioci -.-'

sygna1o.jpg

Opublikowano

Wina pilota bylo mowione na TVN

juz po2 nie udanym ladowaniu nie powinien dalej ladowac.

chociaz nie wiem po co tak mowili jak ten samolot niby sie palil ^ ^

to duzo by zrobil

ale coz tak musialo sie stac.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Wieczny odpoczynek racz im dać, Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci na wieki...

Może i nie lubiłem Kaczyńskiego ale nigdy nie życzyłem mu śmierci ... Teraz polska będzie w rozsypce zobaczycie... będzie większy kryzys niż kiedykolwiek ... Najważniejsze osobistości polski zginęły ... Nie wyobrażam sobie co teraz czuje Córka Lecha Kaczyńskiego.

@ UP.

Co ty piszesz... Usuń ten post nie ma on nic na celu... widać, że jesteś jeszcze dzieciakiem i nie wiesz co się na prawdę stało słuchałeś tylko to co ciekawe, prawda?

33608.png
Opublikowano

[*] - niewiedzialem że w kilka sekund może zginąć ponad 97 osób..... :unsure:

@up Ten samolot sie nie palil.. I ... To podobno naprawde wina pilota! Posluchajcie teraz TVN24 !

Opublikowano

Według mnie to Rosjanie zestrzelili albo bomba była podłożona na pokładzie bo przecierz nie możliwe że to była wina pilota on wiedział jaki bagaż wozi xD Szkoda mi ich ale już nic nie mogę powiedzieć szkoda że nie ma wolnego od szkoły no curz trza żyć.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Wina pilota bylo mowione na TVN

juz po2 nie udanym ladowaniu nie powinien dalej ladowac.

chociaz nie wiem po co tak mowili jak ten samolot niby sie palil ^ ^

to duzo by zrobil

ale coz tak musialo sie stac.

Tiaaaa ale nie zdziwię się jak to Lech mówił "Ląduj ląduj nie mamy czasu" Zbyt byli by opóźnieni zresztą już jeden pilot miał sprawę bo nie chciał wylądować w trudnych warunkach.

Mówili że wieża radziła pilotowi lądować gdzie indziej ale nie mogła rozkazać....

Nie lubiłem prezydenta ale zgięło wiele innych wybitnych ludzi. Kilku dowódców polskiej Militari

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Tak jak w Katyniu 70lat temu straciliśmy polską elitę, tak i dziś straciliśmy wielkich Polaków...

Wyrazy współczcia dla rodzin.

Polacy powinniśmy być Polakami i nie możemy zapominać o naszej historii!!

Opublikowano

[*] Jaka bomba ludzie pilotowi odradzano londowania na tym lotnisku bo była mgła(oczywiście on wiedział lepiej gdzie ma londować). Samolot zachaczył o drzewo i spadł na ziemię 96osób zgineło :((((. A wybory prezydenckie odbęda się za 6tyg zgineła większa połowa ważnych polityków i nie tylko.

Opublikowano

Teraz mają 14dni do ustalenia daty wyborów prezydenckich, muszą odbyć się max za 60dni. Btw pisze się "lądować" i zgineło 97 osób z tego co mówili.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...