Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezydent Lech Kaczyński Nie Żyje

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh niestety teraz nie ma polskich Dowódców Armi Narodowej....

[*]

Jaruzelski w ostatniej chwili zrezygnował z lotu...co on se teraz myśli , iż on miał być tam z nimi :(

Podobno to , zle ponano pułap lotu i zahaczył o drzewa , mozliwe iz byl to sabotaz....Jest Duzo hipotez ale naszczescie odnaleziono czarne skrzynki...wiec sie dowiemy przyczyny .

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz jestem ciekaw co będą gadać zasrane Palikoty i inne marionetki Tuska. Nagle stali się "przyjaciółmi". Czemu w Polsce szacunek zdobywa się dopiero po śmierci? Mieli problem z Kurtyką w IPN, nie chcieli Kaczyńskiego na pierwszej uroczystości w Katyniu, teraz mają wolną drogę do najwyższych stołków... N/c.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Szczere wyrazy współczucia dla rodzin zmarłych. Ogromna tragedia.

[*]

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

Opublikowano

@Marian To już tak jest.... Gdy nie wydarzy się tragedia to nic nie zmienia w rządzie...

Tak samo z ich samolotami.... Teraz maja zamiar Wydzierżawić Od Lotu Beinga (Kiedy?) Oczywiscie po katastrofie...

Opublikowano

Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale zginęli prawie wszyscy przywódcy armii krajowej i część polskiego rządu. Idealna sytuacja do zaatakowania Polski

76561198001815076.png
Opublikowano

@Marian To już tak jest.... Gdy nie wydarzy się tragedia nic nie zmienia w rządzie...

Dam sobie rękę obciąć, że po żałobie wyskoczy Palikot, Niesiołowski czy tam inny i zacznie znów wyśmiewać, krytykować etc. Teraz Komorowski będzie miał szansę się wykazać zobaczymy...

Opublikowano

Ehh.... robi się przykro że prezydent oraz 96 naszych rodaków nie żyje, ale trzeba żyć dalej, i państwo też musi żyć dalej, nie da się już tego cofnąć.

PS: Czy was też denerwują takie komentarze:

rosjanie zestrzelili ten samolot.... przejrzyjcie na oczy. ci ludzie otwarcie śmiali się ze zbrodni katyńskich. a teraz na terenie rosyjskim mieli idealną okazje żeby nas osłabić i ,,zając się dochodzeniem,,

Mi osobiście jest żal tego dzieciaka, gdyż nawet w czasie żałoby narodowej po tak wielkiej tragedii nie potrafi się zachować ....

Opublikowano
Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale zginęli prawie wszyscy przywódcy armii krajowej i część polskiego rządu. Idealna sytuacja do zaatakowania Polski

tak wiemy...Tylko Jaruzelski został ....

Dam sobie rękę obciąć, że po żałobie wyskoczy Palikot, Niesiołowski czy tam inny i zacznie znów wyśmiewać, krytykować etc. Teraz Komorowski będzie miał szansę się wykazać zobaczymy...

No zapewne tak będzie ale cóż poradzimy..? Raczej nic ;/

Opublikowano

a niech sie tylko ta gruba parowa palikot odezwie to pojade i mu wyjebie.

@xanter

i tu masz racje, maja dobra sytuacje do zatakowania - ale niewiesz kto ?

microballkopia2.png

Opublikowano

Myśle ze taka sytuacja sie nie zdarzy. Teraz Polska nie jest w najlepszej sytuacji i priorytetem będzie wyznaczenie nowego przywódcy narodu i poszczególne osoby zarządzające wojskiem polskim bo jak wspomniałem wcześniej, większość takich osób zginęła.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ale AK ma już zastępców którzy pełnią funkcje tych którzy zginęli, więc to nie żadna sytuacja do zaatakowania Polski .

Opublikowano

W każdej chwili Polska może zostać zaatakowana... Nigdy nic nie wiadomo.

Najbardziej mi szkoda Nurowskiego... Facet w porządku, nigdy nic do Niego nie miałem i już nic nie będę miał ;<

@Ponawiam pytanie. Ile już skrzynek znaleźli ?

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

W każdej chwili Polska może zostać zaatakowana... Nigdy nic nie wiadomo.

Najbardziej mi szkoda Nurowskiego... Facet w porządku, nigdy nic do Niego nie miałem i już nic nie będę miał ;<

@Ponawiam pytanie. Ile już skrzynek znaleźli ?

Dwie.

Opublikowano

@Dawmar żyjemy w demokratycznym państwie, a więc wybory będą demokratyczne, a obsadzeniem nowych przywódcą AK zajmie się nowy prezydent RP (nie marszałek sejmu, tylko nowy prezydent), a aktualnie te funkcje będą pełnić zastępcy osób które zginęły.

[*]

Opublikowano

odnaleziono 2 czarne skrzynki

oraz nie mają oficjalnych informacji ale odnaleziono ciało prezydenta

nikt nie zestrzelił samolotu

nie było warunków do latania

nie było by tej katastrofy gdyby piloci wylądowali w Moskwie gdzie proponowano im gdyż nie ma warunków atmosferycznych

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano
@Dawmar żyjemy w demokratycznym państwie, a więc wybory będą demokratyczne, a obsadzeniem nowych przywódcą AK zajmie się nowy prezydent RP (nie marszałek sejmu, tylko nowy prezydent), a aktualnie te funkcje będą pełnić zastępcy osób które zginęły.

No Niby tak ale nigdy nic nie wiadomo....

Dziś maja ujawnić zapis z czarnych skrzynek...i się okaże czy to błąd pilotów , awaria maszyny , podanie złego pułapu lub sabotaż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...