Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezydent Lech Kaczyński Nie Żyje

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy przyjdzie na kogo pora. Z siostrą tydzień temu również otarłem się o śmierć na miejscu, najwyraźniej nie pora była by umierać. W pewnych sytuacjach trzeba trzymać nerwy na wodzy. A zresztą co ja będę gadał.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra myślę że temat można by już zamknąć

Opublikowano

Szkoda tych ludzi :/

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Moim zdaniem Lech Kaczyński był lepszy niż te wszystkie Tuski i inne parówki :angry:

Mi nie chodzi o + , mi chodzi tylko o to zeby byla dobra zabawa :D

Opublikowano

Moim zdaniem Lech Kaczyński był lepszy niż te wszystkie Tuski i inne parówki :angry:

W 100% się z tym zgadzam. Znaleźli sobie kozła ofiarnego. Że niby on źle rządzi, ale prezydent to jest funkcja reprezentacyjna(tak jak królowa angielska) i za wiele nie może. W praktyce rządzi premier, na pewno nie zagłosuję na kandydata PO a ten Palikot, Niesiołowski, Sikorski i inni co tak gnoili Kaczyńskiego doigrają się, wszystko się zemści na wyborach...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Potwierdzam to co powiedział Marian. PO cały czas żerowało na PIS i zganiali wszystkie winy na nich, poprostu PO to są pasożyty <_< .

PO powoli okrada Polskę, ponieważ sprzedaje wszystkie najlepsze zakłady i to wszystko utajniają. Inne państwa nigdy nie sprzedawałyby swoich najlepszych majątków, których bardzo długo się dorabiali. Aha i PIS zawsze bardzo dobrze chciało dla polski i choćby zrobiliby coś dobrego itd, to media zawsze coś przekręcały (zwłaszcza TVN) i mówiły, że PIS znowu źle robi. Mam nadzieje, że teraz zrozumieją swoje błędy i że za bardzo krytykowali PIS.

Gość Mounthains
Opublikowano

podobno o 14:00 ma przylecieć samolot ze zwłokami Pary prezydenckiej , Kaczorowskiego i kogoś jeszcze

Opublikowano

zgadzam sie z Mou dzisiaj z moskwy cialo prezydenta maja przywiezc do Warszawy

Co do innych politykow tez uwazam ze Kaczynski byl najlepszy , zawsze inni chcieli sie go pozbyc ze stolka i zyczyli mu jak najgorszego scenariuszu , a teraz jak juz sie stalo to tylko komentarze "Byl swietnym przywodca , glowa panstwa i przyjacielem" .

Przejechali sie z zyczeniami -.-

Niech Bóg ma w opiece ich dusze [*]

Opublikowano

Nie dziwi was to jak mozliwe by tak sie samolot rozlecial?? rozumiem ze byla mgla ale zeby sie rozpadl w promieniu 500metrow? cos tu nie halo ciekaw jestem czy czasem go nie rozsadzili bo mi to smierdzi zamachem. Oby czarne skrzynki pokazaly jakies info chociaz jak ma je rosja to nie problem zmienic ich zawartosc.

chaotic.jpg
Opublikowano

Myśl, że nie ma sensu dodawać nic do tej sytuacji. Stała się wielka tragedia. Czy byłą ona potrzebna czy nie to już tylko jeden Bóg wie. Dzisiaj o 12.00 kto może niech uczci 2 minutami ciszy wszystkich zmarłych.

Opublikowano

U mnie w miescie o 12 zaden samochod nieprzyjechal w radiu cisza , slychac tylko syreny .... w domu kazdy zamilknął...az sie łza w oku zakreciła ;(

Opublikowano

Nie chodzi tylko o Prezydenta ;( A pomyślcie o tych ludziach co zginęli razem z Parą Prezydencką. Rodziny tych ofiar napewno są zdruzgotane... Brak słów.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Niewiem co im to da, że napiszecie te jebane gwiazdki w nawiasach

idźcie sie pomódlcie do kościoła nie te wirtualne znicze dodajecie.

Nie których nie rozumiem naprawdę.. cytat jednego użytkownika

"Pff kurwa co to za spam -.- kto tam będzie płakał za kaczką?"

Ja? To jest człowiek, który robił wszystko by było lepiej. Usłyszeliście gdzieś, że Kaczyński nic nie robi i teraz sobie wkrecacie. To był człowiek...

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Nie mogę tego waszego udawania, sztucznego żalu. każdy chce zabłysnąć, nabić posta i napisać gwiazdkę z kwadratowymi nawiasami... Może tak lepiej się pomodlić w ich intencji? Ofiarować nabożeństwo/mszę za ich dusze? Tutaj stawianie tych śmiesznych znaczków i wklejanie zdjęć świeczek. Idźcie pod kościół i tam postawcie symboliczny znicz. Pozdro dla was, "bohaterów sprzed komputera". To jest tylko moje zdanie, nie chcesz, to się z nim nie zgadzaj.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Weście nie spamujcie tymi dziwnymi znaczkami [*]. Może byście coś mądrego i pożytecznego napisali albo zrobili, a nie nabijacie sobie posty.

NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...