Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezydent Lech Kaczyński Nie Żyje

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wojtasek co ty gadasz ???! Ty masz cos chyba z mozgiem

Mi nie chodzi o + , mi chodzi tylko o to zeby byla dobra zabawa :D

Opublikowano

No Niestety...Katyn To Przeklete Miejsce...

Zginela Juz 1Polska Elita....Ale Ta Ziemia Chce Wiecej!

Juz Zamowilem Msze Za Zmarlych W Tej Katastrofie....

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

Nie wie ktoś co wkońcu ze skrzynkami, bo w wiadomościach nic nie mówią...

Gdy cała rodzina Kaczyńskich modliła się nad trumną Lecha aż mi się łza w oku zakręciła... Dla nich to nie tylko prezydent, ale i członek rodziny (co musi czuć jego córka... Straciła rodziców...).

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Hmm...

Ruscy rok temu twierdzili że Polska ma do nich "wonty".

Czy to nie dziwne ,że akurat na terenie Rosji rozbił się samolot z Polskim Prezydentem ?

Tzn. To by nie było dziwne gdyby nie te "wonty" Ruskich rok temu oraz to że Piloci nie reagowali na znaki z wieży kontrolnej .

Opublikowano

Proponuję zamknąć ten temat,ponieważ stał się on błyskawicznie miejscem do nabijania postów.

A od paru postów zaczynają się tu snuć teorie spiskowe co jest dla mnie żenadą...

Dziękuję ; )

Opublikowano

Katyń 1941 2010 jednak piloci mogli się posłuchać a tak brakuje nam wielkich ludzi "Śmierć jest jak złodziej nie znasz dnia ani godziny w której przyjdzie"

Opublikowano

Haha rozbijają mnie te teorie spiskowe. Rosja tutaj nic nie zrobiła, jest to czysty przypadek.

Gracze mmo knują teorie spiskowe !

Zważcie na to, że Rosja nie podjęłaby się czegoś takiego, bo jakby to wyszło na jaw to by mieli cieplutko.

By była wojna i by jej nie wygrali =)

A tak przy okazji to składam kondolencje, szkoda ich. Elita Polski !

btw. Nie wjeżdżajcie tak na Rosję, bo nie dość że pomaga w takiej chwili to jeszcze pretensje.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Ale mi ich żal...Spoczywajcie w pokoju... [*][*]

Ciekawa jestem czy Tusk się cieszy...

[font=[size="Nicki na priv serwerach metin2: uzyt11dna lub anex1510...W razie jakiś pytań pisać na gg 9943626...Często niewidoczny...Odwiedź moją stronę anex1510.er.pl,która jest w robocie..Narazie nic na niej nie ma prawie..uzyt11dna :):)][/size]"][/font]

Opublikowano

Chyba oszalałeś, że najlepszy. Rozumiem zmarł i szacunek mu się należy, ale to jest za bardzo naciągane.

Jak żył to wielki zlew na niego, a teraz jak nie żyje to szacunek.

A co do najlepszego prezydenta RP to był nim Lech Wałęsa, który dokonał bardzo wiele.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Może to nie jest najlepszy prezydent Rp. ale musimy się ogarnąć państwo bez prezydenta jest niczym zwłaszcza ze straciliśmy tylu doświadczonych osób

Nie sądzę żeby to był jakiś atak ze strony Rosjan choć prawdę mówiąc okoliczności i miejsce są dziwne nic na to nie poradzimy i musimy czekać aż podadzą nam wszystkie przyczyny tego zdarzenia

Bądzmy szczerzy gdybyśmy żyli w innych czasach po utracie prezydenta moglibyśmy sie przygotowywać na atak ze strony innych państw

Katyń jest i będzie przeklętym miejscem

P.S Na pewno relacje Polsko-Rosyjskie poprawia się

Opublikowano

Otwórzcie sobie notatnik i w nim na**bcie tych zniczy aż plik będzie miał 6gb. Zniknie śledzik i wszyscy zmartwychwstaną. yo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...