Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serwerem Tiveria?

kambali

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że udzielają się osoby, które nie spędziły tam ani 1/4 czasu okresu trwania całego serwera. Tiveria tak łatwo nie padnie.... Nie ma na to szans, a obietnice z pewnością nie są rzucane na wiatr... Nie tutaj.

Opublikowano

Widzę, że udzielają się osoby, które nie spędziły tam ani 1/4 czasu okresu trwania całego serwera. Tiveria tak łatwo nie padnie.... Nie ma na to szans, a obietnice z pewnością nie są rzucane na wiatr... Nie tutaj.

Prawie 2 lata na serwerze robi swoje :)

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Prawie 2 lata na serwerze robi swoje :)

Cieszę się, moja frekwencja być może też tylu sięgała, wraz z moją koleżanką. Miło powspominać, ale jestem pewny, że wrócę na ten serwer. Jeżeli tylko się coś zmieni.

Chyba jedyny serwer któremu poświęciłem tyle uwagi + jeszcze dochodzi do tego stara triadica jeszcze za czasów bambusa.

Tak w ogóle - będą nowości, będzie reklama.

Tak słyszałem...

Opublikowano

Zapewne został wyłączony dlatego, że serwer nie zarabiał i grało mało ludzi.

Jeśli tak miało by być jak ty mówisz to serwer zostałby wyłączony rok temu.. Balon na TS mówił ze serwer od dawna nie przynosi żadnych dochodów oraz dopłacają z własnej kieszeni. 

Tiveria.pl 

Opublikowano

To jest troche dziwne bo Balon nie odpisuje nawet na emaila nie wiadomo co bedzie a serwer juz troche czasu jest OFF :/

9 dni. W październiku był OFF 6dni.

Tiveria.pl 

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym : 20.11.2014roku chciałbym was poinformować ,że serwer Tiveria.pl zostanie zamknięty. Powodem zamknięcia serwera jest nieznany dla was nie chcemy tutaj tego ujawniać. Myślę , że za jakiś czas Tiveria.pl zostanie włączona ale to juz nie będzie ta sama tiveria lecz będzie to s2.  Przepraszamy za utrudnienia ,że nie dawaliśmy żadnej informacji.

Pozdrawiam Tomasz.

Tiveria.pl

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym : 20.11.2014roku chciałbym was poinformować ,że serwer Tiveria.pl zostanie zamknięty. Powodem zamknięcia serwera jest nieznany dla was nie chcemy tutaj tego ujawniać. Myślę , że za jakiś czas Tiveria.pl zostanie włączona ale to juz nie będzie ta sama tiveria lecz będzie to s2.  Przepraszamy za utrudnienia ,że nie dawaliśmy żadnej informacji.

Pozdrawiam Tomasz.

Tiveria.pl

Skąd mam pewność ze to Ty Tomasz? Konto załozone dzis o 15:21 i 1 post... Jeśli podajecie takie info to tylko na FanPage na FB, te informacje nie są wiarygodne.

Tiveria.pl 

Opublikowano

Może Tomasz sie zainteresował i napisał... ciekawe skad ktos by wiedział ,że powstanie NOWA TIVERIA S2... Może na Tomasz nie ma uprawień dodawania na fb postów.. Przynajmniej to było do przewidzenia. Ale szkoda serwera . Zawsze miałem sentyment tego serwa. Tak jak Tomasz napisał będzie nowa s2. Także musimy czekać. Przynajmniej będzie podobna ,lecz nie taka sama. I + ,że beda wprowadzone nowe rzeczy. :3

Opublikowano

Skąd mam pewność ze to Ty Tomasz? Konto załozone dzis o 15:21 i 1 post... Jeśli podajecie takie info to tylko na FanPage na FB, te informacje nie są wiarygodne.

Zeby przekazac jakiekolwiek informacje musialem zalożyc konto w czoraj , i nie tylko na FanPage dodajemy takie informacje widzialem tutaj istniejący temat to napisalem Co jest i co również może być. Jak będe mieć kontakt z Balonem to taka tez informacja pojawi się rownież na facebooku Tiveria.pl

Opublikowano

Pieprzę taki serwer gdzie eventy będą tylko na początku. Później jak na starej tivi oleją sprawe. Szkoda czasu... Nie jeden chciałby grać nadal na starym serwie ale jak ? Skoro nie ma ludzi już. Przez co tak jest przez brak zainteresowania. Wstyd i wypad z nowa tiveria bo w oszukujeci ludzi... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...