Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serwerem Tiveria?

kambali

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma Co liczyć na włączenie serwera nadal będzie off. To jest ostateczna moja wypowiedż w tym temacie. 

To Co dobre zawsze się kończy .

A skąd mamy wiedzieć ze to nie jeste Fikcyjne kąto ? 

Opublikowano

Mnie osobiscie do "odejscia" z Tiveri sklonil nie brak nowosci a fakt ze Administracja obiecala Cokolwiek zmienic 2 lata temu w 2 tyg .... A zmienilo sie tyle ze sobie to calkiem olali i ich nie bylo :) Ktos tam palnal ze nie wala slow na wiatr beka..  Tam tornado przeszlo nie ma co zbierac ;) Owszem z mila checia wroce na tego serwa ale dopiero jak cos z nim zrobia . Nie wymagam ja i zapewne wiekszosc graczt kosmicznych zmian a jedynie opieki nad serwem i paru ulepszen / napraw. Tyle odemnie :)

Opublikowano

Myślimy właśnie czy włączyć Tiverie i czy będzie to opłacalne. Sam nic nie zrobie. Jak będzie włanczany serwer to bedzie Informacja w tym temacie. Również sam się zastanawiam czy nie wporwadzić jakiś lepszych zmian typu : Bronie / Zbroje itp , ale nie wiadomo czy jak będą te lepsze zmiany to czy przybedzie Coś graczy ...

Opublikowano

Myślimy właśnie czy włączyć Tiverie i czy będzie to opłacalne. Sam nic nie zrobie. Jak będzie włanczany serwer to bedzie Informacja w tym temacie. Również sam się zastanawiam czy nie wporwadzić jakiś lepszych zmian typu : Bronie / Zbroje itp , ale nie wiadomo czy jak będą te lepsze zmiany to czy przybedzie Coś graczy ...

debilu nikt ci nie uwiezy w te brednie. Pisze się WŁĄCZAĆ a nie WŁANCZAĆ idioto ;3

Opublikowano

debilu nikt ci nie uwiezy w te brednie. Pisze się WŁĄCZAĆ a nie WŁANCZAĆ idioto ;3

Tiveria gowno jebac ja ;D wkoncu to padlo moje amrzenie sie spelnilo :D  Pozdrawiam Autsajder :)

Opublikowano

Napisałem sie dla cwela tylko... 

Tiveria gowno jebac ja ;D wkoncu to padlo moje amrzenie sie spelnilo :D  Pozdrawiam Autsajder :)

Tam banika dostales i na Cradosie też dlatego sie podszywasz? 

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Mało grało osób i zarabiać na tym gównie również przestali tylko dlatego, że sami go olali :) zresztą, dobrał się jeden kretyn z drugim i poradzić sobie nawet nie umieli :) 

Opublikowano

Serwer został zamknięty na zawsze.

Btw. Darujcie sobie komentarze o Balonie, bo nawet go nie znacie, nie wiecie czym się zajmuje ani co osiągnął i po co są tworzone takie projekty jak Tiveria.

Opublikowano

Szkoda serwera najlepszy jaki był tyle godzin co tam spędziłem i tyle ludzi co się poznało. Tylko że administracja od grubo ponad roku miała na serwer wyjebane mam nadzieje że stworzą kolejny tak jak było ostatnio była tradica potem tiveria miejmy nadzieje że coś jeszcze powstanie.

Pozdrawienia dla tamtejszej administacji od Snailus'a :)

Opublikowano

Serwer został zamknięty na zawsze.

Btw. Darujcie sobie komentarze o Balonie, bo nawet go nie znacie, nie wiecie czym się zajmuje ani co osiągnął i po co są tworzone takie projekty jak Tiveria.

Jeśli cos o nim wiesz i o Tiveri to się podziel ze mną, bo mnie ciekawi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...