Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzi Hall of Games!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze Cie, nie przychodź. Nie psuj tak fajnej imprezy.

Będę. :p Dobrze, że Ciebie tam nie spotkam. Niezmiernie cieszę się, że nie pojawisz się we Wrocławiu. Mamusia nie puściła, bo za daleko? :>

Opublikowano

Wy to nie macie nic innego do roboty, tylko po jakiś targach chodzicie ;_;

No nic, szykuje się fajna impreza, serdecznie zapraszam wszystkich do przyjścia.

Popieram :D.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Będę. :P Dobrze, że Ciebie tam nie spotkam. Niezmiernie cieszę się, że nie pojawisz się we Wrocławiu. Mamusia nie puściła, bo za daleko? :>

Zgadza się, nawet moja mama mnie przed tobą chroni.

Opublikowano

Zgadza się, nawet moja mama mnie przed tobą chroni.

Dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Dalej jesteś tym samym dzieciaczkem, który najwyraźniej cierpi na brak zainteresowania ze strony otoczenia, w którym przebywa i musi się wyżyć w internetach. Nie pozdrawiam. :v

Opublikowano

Walic to ;d @Naiko za rok na PGA, tylko teraz sie odnajdziemy ! :)))

O ile się na PGA pojawię ;)

Miłej zabawy w tym Wrocławiu. Wrzućcie jakieś foteczki i skomentujcie organizację eventu, bo jestem ciekawa  :)

#don't care

Opublikowano

O ile się na PGA pojawię ;)

Miłej zabawy w tym Wrocławiu. Wrzućcie jakieś foteczki i skomentujcie organizację eventu, bo jestem ciekawa  :)

Jeżeli chodzi ogólnie o organizację, przygotowanie i wszelkie sprawy związane z funkcjonalnością, to jak najbardziej na plus. Przedstawiali ciekawe tytuły, można było spokojnie wszystkiego spróbować, bo nie było aż takich tłumów, żeby musieć walczyć o konsole. :P Najlepszym jednak okazała się zabawa z zamknięciem w pokoju. W ciągu 30 minut trzeba było rozwiązać kilka zagadek, żeby otworzyć kłódki, a finalnie znaleźć klucz do drzwi. :P Taa, prawie się udało, nie @Anonymous? :D

Poza nowościami ze świata elektroniki była też strefa gier planszowych. Świetna sprawa. ;) No i oczywiście stoisko retro z ze wszystkimi sprzętami i grami sprzed kilkunastu dobrych lat.

http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3646856,rozrywki-retro-na-targach-gier-komputerowych-the-hall-of-games-2014-zdjecia-film,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...