Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch - temat dyskusyjny

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

284151415839556651858.jpg

Overwatch - nowa gierka od Blizzarda. Ogólnie wasze opinie, ktoś czeka? Jak widzicie strzelankę która delikatnie zahacza o MOBA pod kwestią kilkudziesięciu postaci, gdzie każda ma swoje umiejętności i zadania na polu bitwy. Zapraszam do dyskusji ;)

Opublikowano

Jak już wspomniałem, jest to TF2 od Blizza prawdę mówiąc, no i postacie z Overwatch w przyszłości mają pojawić się w HOTS.

Opublikowano

Dużo osób ma zastrzeżenia, wg. mojej skromnej opinii gierka może nieźle się wybić i zawojować w świecie strzelanek. ;)

Opublikowano

Moje jedyne zastrzeżenie, jest to że Blizzard chce zrobić z siebie drugie Valve co fajne nie jest według mnie. Z innej beki to miałem nadzieje że Overwatch będzie grą typu Tower Defense, bo takich konkretnych jest malutko. ;/

Opublikowano

@ Obawiam się, że dostęp może być ciężki, lecz z tego co wiem same testy ruszają już na początek 2015, więc zobaczymy.

Opublikowano

Ciekawe jak będzie z systemem płatności.

Nic jeszcze nie wiadomo na temat płatności, ale podejrzewam że Overwatch może mieć Pay 2 Play jak WoW ma.

Opublikowano

Najprawdopodobniej będzie to F2P, ponieważ P2P były tu całkiem bezsensu. Jestem ciekaw co z tego wyjdzie ale i tak aktualnie czekam na ich Mobe.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zdecydowanie każdy prawdziwy gracz wolał by p2p bo za tym idzie wiele istotnych plusów, takich jak mniej cziterów czy też wyższy poziom gry, a i twórcy by mieli większą aktywność w poprawianiu niedoróbek tak jak to jest np. w cs:go.

76561198090890807.png

Opublikowano

Mi również się podoba, sama grafika i pomysł na mapy mnie rozbroiły. Cała reszta tylko umacnia mnie w stwierdzeniu, że to będzie sztosidło. Beta Testy zapowiedziane są na drugą połowę 2015 roku także jeszcze trochę sobie poczekamy.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...