Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYT2 jak się dorobić?

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak zarobić na pangeayt2

Na poczatek metki red las na 90 lvl leca pd na 3h zdejmowane. Ludzie daja za sztuke 10-15b wiec jak wydropisz 10 sztuk i sprzedasz masz 100b, kupujesz trute 55sr kd+8 all za max 60b. I expisz do 130-140 i na mapie 130 chodzisz na smoki. Dropisz kamyki (takie co oddaje sie u biologa) + brylki + anty expa+ ziola. Na tym sie dorabiasz robisz eq 2x pod pvp i lecisz dalej expic.

P.S

140 poziom wbijesz w okolo 2 max 3h

Opublikowano

Na poczatek metki red las na 90 lvl leca pd na 3h zdejmowane. Ludzie daja za sztuke 10-15b wiec jak wydropisz 10 sztuk i sprzedasz masz 100b, kupujesz trute 55sr kd+8 all za max 60b. I expisz do 130-140 i na mapie 130 chodzisz na smoki. Dropisz kamyki (takie co oddaje sie u biologa) + brylki + anty expa+ ziola. Na tym sie dorabiasz robisz eq 2x pod pvp i lecisz dalej expic.

P.S

140 poziom wbijesz w okolo 2 max 3h

Z metków o poziomie 90 nie lecą pdki na 3h zdejmowane, tylko na 30 minut, które po użyciu pojawiają się w prawym górnym rogu.

A co do zarobku, to na początek polecam troche podropić sztabek w m1, potem jakieś podstawowe eq, na metki do czerwonego lasu, a potem oponki. Więcej sposobów znajdziesz na forum serwera, tam jest wszystko ładnie opisane.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Z metków o poziomie 90 nie lecą pdki na 3h zdejmowane, tylko na 30 minut, które po użyciu pojawiają się w prawym górnym rogu.

A co do zarobku, to na początek polecam troche podropić sztabek w m1, potem jakieś podstawowe eq, na metki do czerwonego lasu, a potem oponki. Więcej sposobów znajdziesz na forum serwera, tam jest wszystko ładnie opisane.

Ehh to nie wiem czy z mobow czy z metkow ale leca w red las 3h sciagane pd'ki... Niech sie popyta na serverze bo sam nie wiem skad dokladnie. To co ty podajesz to zarobek jest z dupy :)

Chcesz to dam Ci trute i stalke +9 na start + pare bonow na moby 6-7

Opublikowano

Nie wiem co za pajac pisał z tymi rekawicami na 3h grałeś wgl na tym serwie ? W red lesie dropisz na 30min które się łączą z innymi pd-kami które lecą z oponek. Jak chcesz to taki pierwszy zarobek ja miałem na kupieniu anty expa potem bony 6-7 w es na 1lv i ja takim 1 kg dropilem kaske w v2 na te pierwsze lv się dorobisz. Potem polecam około 6 kont jak dasz radę to więcej na DT wywal sobie moby to zmniejszy lagi i rób bronie na 120-160 lv nie trzeba pakować więcej :) i sprzedawaj . Ale serowa Ci nie polecę bo 9/10 osób to złodzieje

Opublikowano

Najłatwiejszy sposób polega na Bot+anty exp i siedzisz w v2 pająki +rekawica zbierasz bryly i tyle. Bardzo dobry zarobek

Tak jak osoba wyżej + dodam że jak nadropisz bryłek to rób zbroje do 250 v3 w dt i sprzedawaj.

Opublikowano

Jak zainjectowales bota?

Zwykłym injectorem, pobierz byle jakiego i powinno chodzić. (  u mnie działa. )

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...