Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przemyślenia Twitch'a na temat banów - zapraszam

BANY :<  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy używałeś innych programów aniżeli L#? używałeś exploitów?

• używałem exploitów
      48
    • używałem BoL'a bądź innych programów
      66
    • używałem tylko L#
      105
    • gram legalnie
      26
  2. 2. Czy otrzymałeś bana?

• Tak
      10
    • Nie, ale boję się o swoje konto
      83
    • Nie
      98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Przemyślenia Twitcha"

Raczej powinno być iMeh.

Jezeli uzywalem bola free tak z miesiac temu bo l# mi nie dzialal to moge dostac bana?

nie dostaniesz bana.

Opublikowano

Pytanie :

ostatnio zagrałem sobie ashe ale dopiero w 20~ min skaplem się ze mam włączony exploit z q chyba.

I tu moje pytanie jak oni to wykrywaja? czy jak nikt nie zauwarzyl raczej to nic nie będzie?

nowix flovers girl.png

Opublikowano

Noi bardzo dobrze, jestem za tym by zbanowali wszystkich którzy mieli styczność z tego typu programami.

Failed to download czy Win XP?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ciekawe czy za używanie tylko do tego by oddalić sobie widok w grze jest ban :D

W sumie to ingerowanie w gre, a wasze zdanie jakie jest?

Jest ban ;)

sygnatura+1.png

Opublikowano

Autor kittykillkatarina powiedział, że nawet z pakietami to jest bezpieczne - prawda? Bo zagrałem na tym z 15 gier ( oczywście, wszystkich w kosach i cały czas płacz Q no face, więc się trochę cykam )..

Opublikowano

Autor kittykillkatarina powiedział, że nawet z pakietami to jest bezpieczne - prawda? Bo zagrałem na tym z 15 gier ( oczywście, wszystkich w kosach i cały czas płacz Q no face, więc się trochę cykam )..

to autor jest zjebany, nie można manualnie castować skilli bez obracania sie

Opublikowano

Ciekawe czy za używanie tylko do tego by oddalić sobie widok w grze jest ban :D

W sumie to ingerowanie w gre, a wasze zdanie jakie jest?

Niby powinien być ban, lecz Riot nie ma jak tego sprawdzić moim zdaniem, więc chyba jest bezpieczne ;]

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

nie znam sie wgl na tych sprawach, ale jak używam samego zoom hacka to też są jakieś pakiety i mogą mnie za to zbanować ?

Opublikowano

Kurw* ludzie to jest tylko takie pierdoleni* o Szopenie ... Moim zdaniem bana dostana osoby ktore uzywaly exploitow , rito sie wkurwilo na ten exploit z ashe i ultami i Botrkiem i te osoby ktore tego uzywaly dostana bany i nic wiecej . Wszyscy tutaj pisza , zesrani wszyscy jestescie jak nie wiem co a okaze sie ze nikt nie dostanie bana i chu* z tego wielki bedzie jak zwykle . Pamietacie ile razy Rito malo wprowadzic tego zajebaneg* nantycheata i wgl sranie w banie wszyscy pisali ze dostana bany bo ktos tam dostal , a prawda jest taka ze nic nie dostanie bana i tyle . Pozdro i nie placzcie bo jak narazie to jest tylko straszenie ;) 

Opublikowano

Sylvinho11 ogarnij się:

http://botoflegends.com/forum/topic/17268-keep-all-ban-discussions-in-here/page-47

BoL sends packets of movement/action information so fast that if someone reviews the amount of information sent to the gameserver - it is blatantly obvious that you are using some sort of third party program. SafeMovement is a VIP Only script created by 

To jest ukryta treść, proszę
that limits the data sent to Ri0t Gameservers from your game client. It will interfere with some movement for lets say evading scripts - but generally this is an easy step to do for the most paranoid of us. You can customize the limit within the script menu. See linked script for more information.

Free script obviously also sends data to LoL gameservers. This data is not as fast as commands using packets uses - but it will, from what I know, still be somewhat obvious if the data is reviewed. If you are paranoid and hold your account close to your heart - this will also be a good incentive to actually get VIP and use this script.

Opublikowano

Dobra zadam pytanie . Czy ktoś mógłby mi napisać czy za to dostanę bana = Zawsze używam trackera/killability evade i jak gram ryzem często miałem włączone nfd sam o tym nie wiedząc bawiłem się z refund exploitem na innym koncie kolega założył na innym ip komputerze itd aha i używałem jeszcze exploita na ashe q z 2 gry może czy ktoś może napisać czy dostanę za to bana ?

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Przecież SPUDGY oficjalnie napisał, że większa część forum botoflegends dostała perma ban, chodzi o region NA. Czytać ktoś nie umie???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...