Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Coś blokuje system VAC na twoim komputerze. Nie możesz grać na zabezpieczonych serwerach"

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Nie wiem o co chodzi ale przed chwila wszedłem sobie na mecz turniejowy, ustrzeliłem dwóch typów na rozgrzewce i mnie wywaliło z serwera z komunikatem:

"Coś blokuje system VAC na twoim komputerze. Nie możesz grać na zabezpieczonych serwerach"

Nie gram na żadnych czitach czy innych gównach, miałem odpaloną tylko przeglądarke, anywira i skype oraz hamachi.

Resetowałem nawet kompa no i k***a z racji tego że nie było mnie 3min wyłapałem bana na 7 dni.

Miał ktoś podobnie? Bo mnie tu już c**j strzela za przeproszeniem, support coś pomoże?!

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Czasem się tak dzieje, po 30-1h ten błąd znika. A że dostałeś bana na tydzień cóż. Odpocznij sobie.

No ale co mnie to obchodzi, że czasem się tak dzieje, to raczej moja wina nie jest, no bez kitu. Dopiero co miałem bana na 24h bo jakiś rusek podleciał pod celownik i go zabiłem z AWP.

Skoro to jakiś bug to powinni przyjąć odwołanie od bana ;/ Dziwne że grałem rano i nawet nic nie pobierałem ani nic i teraz coś blokowało. Szkoda słów ;/

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

To już do valve, UB nie dadzą bo czegoś takiego u nich w systemie 'niema'.

Owszem jest to bug ale valve na swoich graczy ma już wyjebane, napchali się kasy za skiny a teraz leżą i kwiczą dodając nędzną operacje z skinami które nie są nic warte. Tyle świetnych projektów jest na warsztatach a dodali jakieś śmieci.

graphic.png
Opublikowano

To już do valve, UB nie dadzą bo czegoś takiego u nich w systemie 'niema'.

Owszem jest to bug ale valve na swoich graczy ma już wyjebane, napchali się kasy za skiny a teraz leżą i kwiczą dodając nędzną operacje z skinami które nie są nic warte. Tyle świetnych projektów jest na warsztatach a dodali jakieś śmieci.

K***y zajebane. Czemu akurat na turniejowym, p******e jak mi nie odpiszą to ani centa już nie włożę do ich portfela...

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Serio?

Jak mi to pierwszy raz wywaliło to miałem tylko 3 minuty, pierwsze co zrestartowałem kompa i dupa poszedł ban :D

//gif w sygnie

F.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...