Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać mi sama chodzi. Pomocy!

salcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony salick pisze do was z prośbą o pomoc ponieważ sam już nie daję rady. Chodzi o to, że podczas chodzenia(biegnięcia) w przód wciskam "W" i kiedy je puszczę to postać wciąż przez chwilę idzie. Niewiem czy to bug czy coś z moim komputerem ale bardzo utrudnia to w grze. Proszę o pomoc. Im dłużej przytrzymuję "w" tym potem po puszczeniu on sam idzie dłużej. Klawiatura wyczyszczona, sprawdzałem w wordzie i po puszczeniu żadnego w mi nie dopisuje pomocy !

Opublikowano

Spróbuj kliknąć kilka razy jeszcze W lub wejdź w konsole/społeczność steam. Miałem coś takiego czasami ,że samo mi do przodu biegało wtedy właśnie coś mieszałem na klawiszach do chodzenia i już normalnie działało.

Opublikowano

A pod klawiszem masz "gumowe odbiorniki" tj. takie z gumy, które po wciśnięciu dotykają odbiornika do danego klawisza? [nie wiem czy to się tak profesjonalnie nazywa :D] Wyciągnij klawisz W i zobacz :)

Opublikowano

A pod klawiszem masz "gumowe odbiorniki" tj. takie z gumy, które po wciśnięciu dotykają odbiornika do danego klawisza? [nie wiem czy to się tak profesjonalnie nazywa :D] Wyciągnij klawisz W i zobacz :)

no mam

Opublikowano

Wyjmij ją np. wkładem do długopisu, wykałaczką... Mam przypuszczenie, że jest ona pęknięta... Zamień ją z klawiszem którego mało używasz np. PAGE UP/PAGE DOWN

Opublikowano

Ona leży luźno :) Jeżeli potrzebujesz dokładnych szczegółów to napisz do mnie na STEAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...