Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ascarial s2 - #2 PvP za Yang, Blokada Ekwipunku, System Teleportacji

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

s2 s2 s2... s1 dalej nic i mnóstwo bugów nawet bao bao już jest zbugowany :)

Nowy update wprowadzi inny, lepszy system petów. 

Fajne, powo. 

Opublikowano

No, no bardzo fajne :) Jak Uzurpatorowi się nie uda ze swoim serwerem ( w co wątpie ) to pomaniaczymy na ascarialu ;]

Pozdrawiam i powodzenia. :)

Opublikowano

No, no bardzo fajne :) Jak Uzurpatorowi się nie uda ze swoim serwer ( w co wątpie ) to pomaniaczymy na ascarialu ;]

Pozdrawiam i powodzenia. :)

Uzupatora będzie serwer. Już dawno się uszykował :D

50596142255057180250.png

Opublikowano

A będzie coś unikalnego na tym s2 czy wszystko macie zamiar dodawać na obydwa serwery? Przydałoby się żeby s2 się trochę różnił, nie tylko ratami i dropem..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Takie jedno małe pytanko które nie tylko mnie ciekawi ale pewnie i większość graczy co czeka na ten serwer..
jest możliwość przedstawienia przybliżonej daty startu serwera lub wstawienia wszystkiego już w zapowiedziach ?
wyczytałem tam gdzieś że serwer jeszcze w tym roku ruszy mam nadzieje ze nie w ostatni dzień tego roku dlatego proszę o KONKRETNĄ odpowiedź na powyższe pytanie :)

nie rajcuje mnie odpowiedź typu "wszystkiego dowiecie się w najbliższym czasie" albo coś podobnego ^^ liczą się konkrety  :)

Pozdrawiam
Xil 

• 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...