Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam spolszczenia do Far Cry 4

ReapctoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyskakuje mi jakiś Fatal ERROR co kolwiek zrobie żeby mieć j. polski... Niby mam ale wejde w opcje i od razu error. File system failure. Aborting execution. "C:\users\uzytkownik\documents\my games\far cry 4\\GamerProfile.xml" 

CO MAM ZROBIĆ POMOCY PLIS

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POMOCY ! Ściągam to spolszczenie już chyba 5 raz i za każdym raze gdy jest koniec wyskakuje bład sieci i pobieranie nie powiodło się  , co robić ???

Pobierz chomikbox i spróbuj pobrac.

wyskakuje mi jakiś Fatal ERROR co kolwiek zrobie żeby mieć j. polski... Niby mam ale wejde w opcje i od razu error. File system failure. Aborting execution. "C:\users\uzytkownik\documents\my games\far cry 4\\GamerProfile.xml" 

CO MAM ZROBIĆ POMOCY PLIS

Spróbuj przeinstalować grę (usuń wszystkie foldery pozostałe po Far Cry 4)

Opublikowano

xxx

z tym errorem to może pomoże zmiana z english na polish w pliku "GamerProfile" który znajduje się w:  Documents\My Games\Far Cry 4

Klikacie ctrl + f wpisujecie english i każde english zmieniacie na polish  i zapis. u mnie zadziałało

Opublikowano

okej mój problem rozwiązany. Zainstalowałem patcha 1.03 i wszystko jest ok z tym że w filmikach nie słychać jak mówią. Tylko napisy ;d Troche słabo ale jakoś gram

Opublikowano

Ten skidrow.pl to fejk :) Pod koniec instalacji trzeba wpisać klucz SKIDROW, który otrzymamy po wysłaniu SMS-a (subskrybcja oczywiscie ) nawet nie wysyłajcie SMS-a bo będzie Wam jadło z konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...