Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500k uri w 1 dzien

ArbuzzPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś dowiedzialem się o bugu na mapie Low i nie chodzi tu o bugowanie century falcona

jest to dożo poważniejsze 

Chciałbym uzyskać pomoc wiem że można dziennie zarobić ponad 500k uri ok 25k w 10-20 minut

Wiem prawie wszystko nie wiem jedynie kordów

wiem ze trzeba aktywowac wszystkie  bojki zebrac potworki do kupy  i poleciec na promieniowanie gdzie promieniowanie bije ok 3900 i kamykiem w pecie wybuchnąć i wybuchają wszystkie potworki trzeba byc samemu i najlepszy jest spectrum bo bije  was 60k a nie 400k wystarczy ze napiszecie mi kordy i wiem ze mozna sie max przesunac z kordow 10 w gore w lewo w prawo i w dół licze na szybką pomoc  :)  i sory za dzial ale niewiem gdzie mialem go dac 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teoretycznie watpie by cos takiego bylo mozliwe, poniewaz zeby zaliczylo ci cokolwiek musi byc czynnik ktory cie z grupowek wywali a mysle ze taki ded sie nei sprawdzi.

Opublikowano

4 osoba mi o tym bugu mówiął ale wszystko płatnie .. jutro o 5 dostane kordy jak nie wieżycie z checią zrobie  wam scr .. i nie mówcie mi że niema ... 

Opublikowano

4 osoba mi o tym bugu mówiął ale wszystko płatnie .. jutro o 5 dostane kordy jak nie wieżycie z checią zrobie  wam scr .. i nie mówcie mi że niema ... 

przeczytaj priva odemnie 

Opublikowano

Phi .. Dopóki nie dostane dowodu nie uwierzę w żadne bugi z kordami.. Według mnie 1 osoba puściła plotkę i teraz ludzie ją powtarzają. I znajdują się oszuści którzy sprzedają Ci losowe kordy za 20 euro, a reszta kupuje zaślepiona jakimś szajsem.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Phi .. Dopóki nie dostane dowodu nie uwierzę w żadne bugi z kordami.. Według mnie 1 osoba puściła plotkę i teraz ludzie ją powtarzają. I znajdują się oszuści którzy sprzedają Ci losowe kordy za 20 euro, a reszta kupuje zaślepiona jakimś szajsem.

Dimitri uwierz  że to działa , together ciągle buguje tym sposobem ma już 20kk urki , gdzieś na tsie screeny z dzienniczka nawet widziałem ;p

Opublikowano

Dobrze dobrze tez moge powiedziec duzo rzeczy. Pozatym skoro ma 20kk to wedlug mnie BP szybciutko by go zbanowal bo traca na tym wielkie pieniadze.

Opublikowano

z dobrym kontem i sposobem mozna miec jakies 30k ur na 1 h policzyc to x 12 h o ile komus sie tyle bedzie chialo w lov siedziec..

Opublikowano

z dobrym kontem i sposobem mozna miec jakies 30k ur na 1 h policzyc to x 12 h o ile komus sie tyle bedzie chialo w lov siedziec..

nie ma szans na 30k uri z low w godzine... bo samego latania jest wiecej  a za cale low masz 21k uri

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...