Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500k uri w 1 dzien

ArbuzzPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z dobrym kontem i sposobem mozna miec jakies 30k ur na 1 h policzyc to x 12 h o ile komus sie tyle bedzie chialo w lov siedziec..

tu sie zgodze

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma szans na 30k uri z low w godzine... bo samego latania jest wiecej  a za cale low masz 21k uri

po co pisac cos byle pisac ? ja na otwarcie bojek mam jakies 2 minuty + 2min na zbugowanie falka i okolo 4min ubicie falkona wiec nie trzeba byc geniuszem wychodzi +- 9min pomnozyc to 6 razy wychodzi 54min czyli 30tysi urki bez problemu a mozna i spokojnie wiecej w godzine ;)

Opublikowano

nie ma takiego buga, a jakby ktos tu wgl wiedzial o nim po za jego "znalazcom" to na elitepvpers juz by sprzedawal buga z setki $

(sory, moze i jest, ale tak jak mowilem nikt go nie upublikuje)

Opublikowano

po co pisac cos byle pisac ? ja na otwarcie bojek mam jakies 2 minuty + 2min na zbugowanie falka i okolo 4min ubicie falkona wiec nie trzeba byc geniuszem wychodzi +- 9min pomnozyc to 6 razy wychodzi 54min czyli 30tysi urki bez problemu a mozna i spokojnie wiecej w godzine ;)

Nie wiem czym Ty latasz i po ile bijesz ale ja na samo odpalenie bojek potrzebuje ok 5 min. na full speedzie ;(  chyba Cie zegarek oszukuje albo Ty nas.... :(  jak zrobię falcona w 15-20 min to jestem zadowolony. ;)

Opublikowano

HAH MAM KORDY i zarabiam 150k na godzine znam tez buga   w 3 minuty 5 k na kubach  odkryl go ziomek ktory  dal mi kordy ... a wy mowicie ze niema dałbym,c scr ale dają ponoć nowego mobka i się nieda grać 

Opublikowano

HAH MAM KORDY i zarabiam 150k na godzine znam tez buga   w 3 minuty 5 k na kubach  odkryl go ziomek ktory  dal mi kordy ... a wy mowicie ze niema dałbym,c scr ale dają ponoć nowego mobka i się nieda grać 

Nie sądzę xD 

Udowodnij jakos :)

Opublikowano

Arbuzik serio znalazłeś te kordy :D

Ale jak  otworzyłeś temat  każdy mówił nie ma nie istnieje , a teraz kazdy daj wyślij pokaż 

Nie mów, że każdy skoro tak nie było... A, że teraz wszyscy proszą o tego buga to nic dziwnego każdy chciałby się szybko wzbogacić.

Opublikowano

Tepi jestescie nigdy nie gadaliscie w Wedie together a ja gadałem i on nie bufuje falcona ani nic on go poprostu bije z bialki!!! dziennie jest w stanie wbic 700 k uri , ktos napisal ze bp by go szybko zbanowalo hahahah za co za to ze sobie sam wbija uri?

Opublikowano

Moze i sa jakies sposoby. Jesli na kubiki mozna w dzien zarobic od groma uri + kredet to czemu by ktos nie mogl zarobic w inny sposob.

Jedni na low siedza 3/4 dnia inni na batku 3/4 dnia i uri samo wpada ladnie na konto. Sam na kubikach zarobilem raz 160k uri ale to bilem z bialki i w nocy .

Opublikowano

Tepi jestescie nigdy nie gadaliscie w Wedie together a ja gadałem i on nie bufuje falcona ani nic on go poprostu bije z bialki!!! dziennie jest w stanie wbic 700 k uri , ktos napisal ze bp by go szybko zbanowalo hahahah za co za to ze sobie sam wbija uri?

Z tego co ty piszesz to wyciągam wnioski że ty jesteś tępy, myślisz że on by ci o czymś takim powiedział każdy się kryje 

Opublikowano

Tak to czytam i patrze ze "ale dają ponoć nowego mobka i się nieda grać" no dobrze skoro zarabiasz juz 150k to jak nie mozesz gra. Takie sprzeczne informacje podajesz pozatym zrobienie ss z dzienniczka i wyciecie tego kawalka to nie jest jakas trudna robota.

Opublikowano

Nikt tu z was nie zarabia tyle uri co jest w temacie, wszystko to sciema. Gdyby ktos mial takie cos to jak juz pisalem, sprzedawalby to na elitepvpers za setki $ a nie tu sie plunkał

Opublikowano

W sumie to jest pewien bug, że można ca low zabrac ok 10-14k uri w 15min ale teraz takie coś jest karane :)

Założyciel tematu w ogóle źle napisał:

Po pierwsze 500k w jeden dzień to by szło zrobić bez żadnego buga..(wystarczy odpowiednie konto)

Po drugie nie ma buga ,że zarabia się 25k uri w 20min tylko jakos 10-15k uri

"trzeba być samemu" tu się nie zgodzę :)

Opublikowano

W sumie to jest pewien bug, że można ca low zabrac ok 10-14k uri w 15min ale teraz takie coś jest karane :)

Założyciel tematu w ogóle źle napisał:

Po pierwsze 500k w jeden dzień to by szło zrobić bez żadnego buga..(wystarczy odpowiednie konto)

Po drugie nie ma buga ,że zarabia się 25k uri w 20min tylko jakos 10-15k uri

"trzeba być samemu" tu się nie zgodzę :)

czemu niby ten bug na cale low w 15 min z zyskiem 10-14k niby jest karany ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...