Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Niewidzialny" nick w cs 1.6 STEAM

nieznamcie14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące gry cs 1.6 Steam.

Niejednokrotnie spotykałem się z "niewidzialną" nazwą gracza. Dokładniej mówiąc gracze mieli mały kwadracik w tabeli zamiast nazwy, ale kiedy pisali, albo się ich zabiło tej nazwy po prostu nie było.

Mam więc do was pytanie, czy wiecie w jaki sposób coś takiego w cs 1.6 na steam osiągnąć? Nie chce metod typu name "              ." czy jakieś niewiadomo jakie znaki bo wyskakują widzialne kwadraty. Sama spacja zmienia nam nick na unnamed.

Niedowiarkom dorzucę demko z tego serwera (około 10:30 minuty jest akcja gdzie to widać bardzo dobrze):

http://www26.zippyshare.com/v/20908613/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e21e427476c5eccaf6feaff7cc21867d2665cb4263b26a61f256738de4c81b8a/analysis/1416848550/

Opublikowano

Po prostu mieli w nicku jakieś gwiazdki czy kwadraciki których pliki nie znały ...  Ale po co ci to ? ^.^

Opublikowano

Fajny bajer, też chciałbym tak mieć ;P ale ten sposób to też próbowałem i nie działa. Normalnie kwadraciki widać jak sie pisze, zabija/ginie itp. a u niego tego właśnie nie było :/

Opublikowano

Twój komputer / karta graficzna nie zna takich symboli i automatycznie jesteś niewidzialny lub masz "kwadracik", to dosyć naturalne przy starych komputerach. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Podesłane przeze mnie demko nie ja nagrałem tylko bot serwera, na którym wtedy byłem. On by raczej widział te znaki, ale próbowałem różne znaki też sobie poustawiać, ale same widoczne kwadraty są. Tamten gracz miał 1 i nie był widzialny nawet przez tego bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...