Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak bardzo cieszysz się z tego że odchodzę?

• Tego się nie da opisać słowami.
      6
    • 100%
      3
    • 90-99%
      0
    • 75-89%
      0
    • 50-74%
      0
    • 25-49%
      1
    • Mniej, ale i tak się ciesze.
      0
    • Nie znam cię, ale i tak się ciesze.
      8
    • Lubie cię bo mi pomagasz na GG, ale tak ogólnie to mam cię gdzieś.
      2
    • :< Jak możesz!
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka ludków mnie tu już pewno zna, dla dużej części to pewnie miła wiadomość:

Spierdalam

Odchodzę

Zanim otworzycie flaszki, wskoczycie mamie w ramiona, uściśniecie córkę i powiecie "to już koniec, będzie dobrze", to ja wyjaśnię czemu, dlaczego, po co?

Odpowiem też na pytania które zada część z was:

• Czy na pewno nie wrócę?
  • Ale tak na 100%?
  • Kto mi teraz będzie pomagał pisać pluginy do minicrafta, dalej nie rozumiem o co chodzi z tym "if"
  • Ko będzie hejtował pluginy.
  • A co z Auto-In!
  • Czy dasz kod do Auto-In, czy powiesz jak wykrywać premium? Bo ja mam taki oryginalny pomysł, jedyny w swoim rodzaju, i potrzebuje do tego kodu AutoIn, bo inaczej gracze będą pisać że nie mam autorskich pluginów i jestem do dupy.
  • Może jednak zostaniesz? szukam technika na server, mam bardzo oryginalny pomysł, opowiem Ci: Gracze lądują na spawnie, dostają tam kilof, i mogą kopać materiały! je mogą sprzedawać w skelpie, a za kasę kupić działkę i na niej budować. Prawda że pomysłowe? Na pewno jeszcze tego nie było.
  • Dlaczego używasz takiej c**jowej ironii, i tak to jest nudne.

Nudny opis sytuacji, historia smerfów

Odchodzę, bo mam dość minicraftów, chciałam to zrobić już w uj dawno, ale ciągle jednak znajdowało się coś, co mnie trzymało, np nowy projekt Auto-In.

Ale nie odchodzę tylko z MC, w świecie internetów istnieje sobie już od... 8/9 lat? uj wie. W ciągu tych 8 lat udało mi się poznać aż 1 osobę która była na prawdę godna zaufania, a dokładniej @Karolek :3  @Tilli aka Teskaczu, zmarnowałam z 5 lat na grę w metina, potem zmarnowałam kupę czasu na MC, i chyba gdyby nie taka Tilla to już dawno bym w nic nie grała :D Ale jednocześnie dzięki MC jakiegoś pięknego poranku nauczyłam się jako-tako programować.

Rok temu (w styczniu, tego roku) obiecałam sobie, że do końca roku skończę z MC, skończę z pisaniem głupich postów w internecie.

Do końca roku czasu zostało mało, a co się rzekło, to się musi stać.

Nic po za Tillą i pluginami mnie tutaj nie czyma, pluginów mi się już nie chce pisać, a Tilla też ma coraz mniej czasu :<

Chcę przez jakiś czas po prostu nic nie robić, może trochę częściej wyjść z domu niż do biedronki po sok. (taaa, jasne)

Nudny opis smerfa, i więcej historii smerfów.

Tja, ja pewnie większość wie, mam na imię Karolina (wooo, po nicku nie widać ;3) w paru miejscach mam/miałam nick Smerfetka/BukkitSmerf, skąd się smerfy wzięły to nie wiem, z początków mojej gry w MC.

Jestem wredna, samolubna, egoistyczna, rasistowska, nie-ufna (pozostało po grze w metnia), wkurwiająca, i ogólnie ta zła i nie dobra. Do tego czasem nawet skromna!

Ale jednocześnie lubię pomagać, czasem tylko aż za bardzo na siłę. Moje "hejty" były głównie po to by zwracać uwagę na błędy, zwykle starałam się wyjaśnić jak to naprawić, lub przynajmniej dokładnie wyjaśnić, dlaczego to jest źle.

W tym prawdziwszym życiu, raczej jest przeciwnie, ale od tego jest internet, by pobyć sobie kimś innym ;3

No rasistowska, egoistyczna i sadystyczna to jestem wszędzie, natury nie oszukasz. Do tego introwertyczka. Uważam ze znam siebie!

Nie pije, nie pale i nie mam zamiaru. // Buuu, nie pije, ciota! Nie masz życia!

Kiedyś byłam małą grzeczną dziewczyną, co nie rozumiała po co przeklinać i być agresywna, potem poznałam MPC Forum.

Ogólnie nie udostępniałam nigdzie za dużo informacji o mnie, powiedzmy że nie chce przypadkiem by na ulicy ktoś do mnie zawołał o pluginy do minicrafta. (zakładając że będę właśnie iść do tej biedronki po sok)

Większość czasu związanego z MC (w MC gram od alfy 1.2.4 chyba), przesiedziałam na małym serwerku, należącym do Kumbulusa, jakiegoś noba, i Boku95, zwykły mały 20-40 slotowy serwer, takie mi odpowiadały.

Zaczynałam na nim jako zwykły gracz, skończyłam jako HeadAdmin, i dalej mam zniżkę 40% od craftserve ;3

Tam zaczynałam uczyć się komend, potem też programowania.

Tutaj już mniej skromnie, ale komendy myślę że ogarnęłam perfekcyjnie, trudno było znaleźć kogoś kto by odpowiedział na moje pytanka z WG/WE.

Z programowaniem... co ja mogę powiedzieć, większość czasu marnowałam na MC, coś tam umiem, ale dupy nie urywa, chce kiedyś spojrzeć na kod napisany 3 miesiące wcześniej i powiedzieć: "Tak, to jest dobry kod". (Ale to podobno normalne ;3)

Jak już pisałam, planuje trochę pożyć, a potem jak mi nic się nie zmieni, to zająć się normalnym programowaniem, a jak minie to będę programować kasy w McDonalds i hobbystycznie pralki w domu.

Wielki spis osób które pamiętam i pozdrawiam lub uj im w dupe.

@Tilli

<duża odegłość, i reszta kolejności nie ma już takiego znaczenia (ale dalej ma, ale nie wszystko musi się zgadzać)>

PS: Tagi mogą być do złych osób, bo wielu z nich nie znam z MPC i czasem nie pamiętam pełnych nicków

@dzikoysk -> boś dobry nup, czasem pierdzielisz głupoty, ale co tam!

@morgan -> mod na moim pierwszym serverku, szkoda że znikł, bo był chyba najlepszym modem jakiego spotkałam/rekrutowałam od początku gry w MC.

@voltiwor @Amatyl -> inne stare nupy ;3

@JakuzoPL -> a co tam, niech strace

@kaczmar -> troll za czasów pierwszego serwera, zawsze był przy mnie by mnie wkur... 

@boku95 -> Od kogoś prowadzenie serwerów się zaczęło, i tak tego nie zobaczysz, ale co tam :D

Teraz osoby co nie znam za długo, ale co też można pozdrowić :D

@anemonex -> nup ;3

@LucasEU  -> jedyny co tu pisać umi ;3

@adrenator -> ;)

@rabus , leń, nicpoń, dziwny człowiek, ale ostatecznie da się żyć.

@Mariella -> ;3

Tja, 90% osób z listy, albo już od dawna nie gadam bo się rozeszli, albo znam od kilku miesięcy, albo coś tam, no ale jak dam 2/3 osoby na liście to będzie suabo wyglądać ;3 No nic, lubię mieć wrogów.

@Karolek :3 -> i jak mogę zapomnieć o nupie, co nie umie jafy, a w jego pluginie są memory leaks których nie chce mu się naprawwić. Pozdrawiam, nie spadnij z krzesła i nie zabij się o sufit jak podskoczysz z radości. (że odchodzę)

Pewnie pominęłam kilka nicków, ale co tam ;3

Odpowiedzi na pytania!!! Czyli jedyny "rozdział" jaki przeczyta więcej niż 1% osób.

• Czy na pewno nie wrócę?
    • Raczej nie, chyba że za kilka lat, ale raczej zapomnę ;3
  • Ale tak na 100%?
    • Tak, też cię kocham.
  • Kto mi teraz będzie pomagał pisać pluginy do minicrafta, dalej nie rozumiem o co chodzi z tym "if"
    • Nie wiem, naucz się myśleć sam. Ale na pewno nie oglądaj poradników na YT.

Ewentualnie pierdziel to, i tak nic ci z tego nie wyjdzie, jak dalej po roku nie rozumiesz podstaw i kopiujesz gotowe fragmenty kodu nie rozumiejąc ich działania..

• Kto będzie hejtował pluginy.
    • Nie wiem. Może const się skusi, a jak nie to może @GotoFinal, ale const marudzi że to już nie to samo, że goto lipnie hejtuje :<
    • Moje hejty są podobno subtelniejsze, a jednocześnie potrafię pięknie wplatać wyzwiska w moje słowa.
    • Musicie brać z tego przykład i też tak hejtować, szczególnie pluginy consta.
  • A co z Auto-In!
    • Spokojnie, projekt oddany w dobre ręce
  • Czy dasz kod do Auto-In, czy powiesz jak wykrywać premium? Bo ja mam taki oryginalny pomysł, jedyny w swoim rodzaju, i potrzebuje do tego kodu AutoIn, bo inaczej gracze będą pisać że nie mam autorskich pluginów i jestem do dupy.
    • Nie. Serio, przestańcie pisać, nie tylko do mnie, ale do wszystkich autorów.

Takich oryginalnych pomysłów, każdy kto jest rozpoznawalny przez więcej niż 2 osoby, otrzymuje setki...

I wszystkie są k***a takie same. Dostałam z 6 propozycji której jeszcze nigdy nie usłyszałam i powali mnie na kolana: Zrobić LoL-a w MC. No k***a oryginalne jak c**j.

Wojna zamków!

RPG jak w gothic!

• Wiedzmin!
    • Simsy!
    • GTA
    • Super pro elo system walki którego jeszcze nikt nie widział.
  • Może jednak zostaniesz? szukam technika na server, mam bardzo oryginalny pomysł, opowiem Ci: Gracze lądują na spawnie, dostają tam kilof, i mogą kopać materiały! je mogą sprzedawać w skelpie, a za kasę kupić działkę i na niej budować. Prawda że pomysłowe? Na pewno jeszcze tego nie było.
    • Patrz wyżej.
  • Dlaczego używasz takiej c**jowej ironii, i tak to jest nudne.
    • Bo mogę, bo jest 22 a ja znowu marnuje czas pisząc głupie posty na MPC
  • Czemu GotoFinal? Skąd on się tak nagle "wyczasnoł"!
    • Nope, poznany na innym forum, angielskim, pech chciał że też jest Polakiem, i pech chciał że też grał w MC, i tak jakoś wyszło że zgodził się kierować projektem dalej, warunek był taki, że ma być aktywny na MPC i stworzyć jakiś plugin :D
    • Warunki oba spełnił, więc dostał moje zaufanie.

Zakończenie

No i to by było wszystko, jeszcze do około 7 grudnia powinnam być aktywna, przynajmniej częściowo, polecam pisać raczej na GG lub e-maila.

Nie pisać o kontakt "po tym jak odejdę" i tak go nie dostaniesz.

Dziękuje za wszystkie ujowe chwile, za te dobre też.

so-long.jpg

To jest ukryta treść, proszę

Do moderacji: Proszę o nie przenoszenie tematu do jakiś działów gdzie i tak nikt z MC nie zagląda, np pogaduszek, niech posiedzi te kilka dni tutaj, potem i tak znikam.

0% ostrzeżeń ;3

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

ej a nup ktory ci zawracal zawsze dupe jak to zrobic ;c

Szerokiej drogi ! i duzo ciastek !

Opublikowano

za bardzo sie rozpisalas 50% nie przeczyta.

A do @topicu:

no szkoda, fajnie bylo czytac ze jak komentujesz wszystkie dobre i GOWNIANE pluginy.

Zegnaj :<

@Karolina_666

@Edit (nie napisze 2 postu bo te blezury itd warna dajo)

Szczerosc! +

Opublikowano

za bardzo sie rozpisalas 50% nie przeczyta.

A do @topicu:

no szkoda, fajnie bylo czytac ze jak komentujesz wszystkie dobre i GOWNIANE pluginy.

Zegnaj :<

@Karolina_666

nie oczekuje po nikim że przeczyta całość, lubie dużo pisać i tyle :D

BukkitSmerf

Opublikowano

@2xup
Karolina lubi się rozpisywać ;)
Co do tematu, bardzo, ale to bardzo szkoda, że odchodzisz [*]

Przynajmniej ja będę Ciebie pamiętał. Powodzenia!

Opublikowano

Nie wiem co ten temat ma wspólnego z zarządzaniem serwerami ale ok ;) Wystarczyło pisać w o mnie a nie robiła jakieś wielkie tematy ;p 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie wiem co ten temat ma wspólnego z zarządzaniem serwerami ale ok ;) Wystarczyło pisać w o mnie a nie robiła jakieś wielkie tematy ;p 

Ma tylko to, że to jedyny dział gdzie się udzielałam :P

Więc jak ma to ktokolwiek zobaczyć, to musi być tutaj ;)

A chce by jednak przynajmniej trochę się to rozniosło, by nie było potem pytań, dlaczego nikt nie hejci pluginów.

Żegnaj, chociaż nie wiem kim jesteś. xD

<3 ja też, połączmy się w niewiedzy. 

BukkitSmerf

Opublikowano

Przeczytałem całość. I tak Cię nie znam, ale szkoda że odchodzisz. Jako jedyna znałaś się na rzeczy.. 

Trudno.

Rest in Pepperoni [*] 

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...