Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer kupić?

Cez4rPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić serwer CSS na mojeserwery.pl. Przejdę od razu do rzeczy, tam mogę wybrać 4 serwery, a mianowicie:

Counter Strike Source (protocol 17, TR 100)

​Counter Strike Source (protocol 17, TR 66)
​Counter Strike Source (protocol 7, TR 100)
​Counter Strike Source (protocol 7, TR 66)

Tak to wygląda, i widzę że ten z trickrate 100 i protocol 17 najwiecej kosztuje. A moje pytanie brzmi czym one się różnią, co oznacza te TR (chyba trickrate, ale dokładnie co to robi), ten protocol. Który najbardziej się opłaca kupić. Na początek chcę 18 slotów, nie więcej. proszę o szybką odpowiedź :D z góry dzięki. :)

Opublikowano

Ogólnie jest to ściema marketingowa na protokole 17 możesz maksymalnie TICK 64 wyciągnąć (stara wersja 7 ma max TICK 128).

Protocol oznacza protokół gry [7] jest to serwer only non steam (sporo cheatów brak aktualizacji, stare pliki sporo dziur) Protocol 17 czyli v84 jest to najnowsza wersja STEAM wspierana przez valve, możesz ją scrackować poprzez coś w stylu dproto i wtedy ns będą grały. 

Przykładem jest mój serwer :)

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...