Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Armentis.PL - Dom aukcyjny, wyciąganie KD , petsystem, wierzchowce :)

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do zapoznania się z paroma rzeczami, które znajdą się na serwerze Armentis.PL 

Będzie to serwer HARD z maxymalnym LVL 99 :) Ale po więcej szczegółów odsyłam Was do filmu. Miłego oglądania :)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Co to za ''nowości'' które są kupione, bo technik nic nie potrafi sam zrobić?

Ps. Nie widzę tu nic ciekawego, zbędne ''rzeczy''

Opublikowano

Ciągle nowości nowości nowości :) Ktoś mówi "nowości" ? BTW, nie widzę tego na innym serwerze, także obecnie jest to wyjątkowe :) Poza tym jest to moja koncepcja na serwer i ja decyduje co na nim będzie, a co nie :) 

Opublikowano

Ciągle nowości nowości nowości :) Ktoś mówi "nowości" ? BTW, nie widzę tego na innym serwerze, także obecnie jest to wyjątkowe :) Poza tym jest to moja koncepcja na serwer i ja decyduje co na nim będzie, a co nie :)

JESTES PEWNY ZE NIE MA TEGO NIGDZIE ?

HAHAHAHA JA P******E

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

JESTES PEWNY ZE NIE MA TEGO NIGDZIE ?

HAHAHAHA JA P******E

W 99% :) Poza tym nie wszystko musi być nowe. Idąc tą drogą, nawet skile by nowe musiały być, bo powiesz "hahah, to już było" :P

Opublikowano

Wychodzę z założenia że lepiej coś kupić sprawnego niż zrobić coś samemu co będzie zbugowane na każdym kroku.

@top ładnie się prezentuje,życzę powodzenia z kolejnymi pracami no i czekam na next wstawki ;p

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Wychodzę z założenia że lepiej coś kupić sprawnego niż zrobić coś samemu co będzie zbugowane na każdym kroku.

@top ładnie się prezentuje,życzę powodzenia z kolejnymi pracami no i czekam na next wstawki ;p

Pozdrawiam.

Cieszę się, że choć niektórzy to rozumieją :)

Super, tylko, że te 2 domy aukcyjne są inne :) Poza tym tamten serwer jeszcze chyba nie wystartował :)

Gumiś aka Nixo. Łał ! ale nowości

Gumis dobra robota o.O

Nom, dobrze się spisał :) :) Wie co robi xD

Opublikowano

Czemu w "domu aukcji" nie ma aukcji tylko twarde określenie ceny przedmiotu?? Jak sama nazwa wskazuje powinny tam się znajdować szczególnie aukcje ale ich nie widzę ;p Jak już powinien się ten system nazywać "dom sprzedaży" bądź coś w tym stylu.

Opublikowano

Czemu w "domu aukcji" nie ma aukcji tylko twarde określenie ceny przedmiotu?? Jak sama nazwa wskazuje powinny tam się znajdować szczególnie aukcje ale ich nie widzę ;p Jak już powinien się ten system nazywać "dom sprzedaży" bądź coś w tym stylu.

Aukcje nie znaczy licytacje :)

Opublikowano

Ale chujnia.. I ohydne gui (kupione na dodatek), nadal podobają się okienka z tęczowymi napisami? <beka>

Totalne bezguście. 

Każdy ma swoje gusta :) Nie wiem gdzie Ty tam masz "tęczowe napisy" :)

Opublikowano

Te wasze GUI to jakiś szajs wszystko wam wychodzi poza ramki. Jeżeli ten Dom Aukcyjny przechowuję informacje w bazie to będzie niezła pompa(#POZDRO_NIEMCY).

Wierzchowce wiadomka nic nowego.

Opublikowano

Te wasze GUI to jakiś szajs wszystko wam wychodzi poza ramki. Jeżeli ten Dom Aukcyjny przechowuję informacje w bazie to będzie niezła pompa(#POZDRO_NIEMCY).

Dom aukcyjny robiony od 0 przez Gumisia, także - nie bój żaby, że tak powiem :)

Opublikowano

Obrazek wychodzi po za ramkę ponieważ został wgrany na szybko, to tylko grafika. Tak przechowuje dane w bazie danych.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Obrazek wychodzi po za ramkę ponieważ został wgrany na szybko, to tylko grafika. Tak przechowuje dane w bazie danych.

To w takim razie kompletnie nie polecam, jeśli na oficjalny filmik dajecie gunwo, wiedząc o tym. Brak szacunku dla przyszłych graczy.

Opublikowano

To w takim razie kompletnie nie polecam, jeśli na oficjalny filmik dajecie gunwo, wiedząc o tym. Brak szacunku dla przyszłych graczy.

Gdybyś się wsłuchał w wypowiedzi rabbita co do systemu petów to nie jest on jeszcze skończony, więc nie można tu mówić o oficjalnym filmiku akurat tego systemu.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...