Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,,Progral csgo.exe przestał działać''

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mój problem jest dosyć dziwny. Oto co się mniej więcej dzieje:

Uruchamiam grę -> Gram - > Ładuję się drugi mecz -> ,,Program csgo.exe przestał działać''

Proszę o pomoc. Nie mam zamiaru tak grać.

System: Windows Vista 32-bit
Procesor: Pentium® Dual-Core E5300 2.60 GHz
RAM: 3 GB
Karta graficzna: ATI Radeon HD 4600 Series

Opublikowano

Próbowałeś zrobić społeczność plików, wyłączyć anti-virus'a, reinstall gry?

Anty-wirus (COMODO) wyłączony całkowicie, i tak w ogóle bym nie mógł grać na serwerach VAC... tam miesza ten program, więc go całkowicie wyłączyłem. Łącznie ze wszystkimi znalezionymi usługami.

Reinstall? Nie działa...

Społeczność plików? co to i jak to zrobić? (serio nie wiem).

Opublikowano

Sprawdź spójność plików.

Aby to zrobić w Bibliotece Steam kliknij prawym przyciskiem myszy na tytule gry i wybierz Właściwości. W oknie Właściwości przejdź na zakładkę Pliki lokalne i kliknij przycisk Sprawdź spójność plików gry.

Opublikowano

Sprawdź spójność plików.

Aby to zrobić w Bibliotece Steam kliknij prawym przyciskiem myszy na tytule gry i wybierz Właściwości. W oknie Właściwości przejdź na zakładkę Pliki lokalne i kliknij przycisk Sprawdź spójność plików gry.

Nie działa.

Opublikowano

Witam. Miałem ten sam problem lecz udało m i się go rozwiązać w bardzo prosty sposób. Trzymaj:

Wejdź w: Steam>steamapps>common>counter strike global offensive>csgo>cfg następnie otwórz plik "video.txt". Poszukaj wartość "setting.mem_level" "1" i zamień to na "setting.mem_level" "0"

Mi to pomogło i Tobie też  powinno. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Miałem ten sam problem lecz udało m i się go rozwiązać w bardzo prosty sposób. Trzymaj:

Wejdź w: Steam>steamapps>common>counter strike global offensive>csgo>cfg następnie otwórz plik "video.txt". Poszukaj wartość "setting.mem_level" "1" i zamień to na "setting.mem_level" "0"

Mi to pomogło i Tobie też  powinno. Pozdrawiam.

Działa! dzięki!

Problem rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...