Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol-Leveler 1.5  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Lol-Leveler 1.5 działa ?

• Tak, działa bardzo dobrze
    • Nie, nie działa
    • Czasami działa
  2. 2. Czy chciałbyć abym kontynuował pracę nad programem ?

3. 3. Czy działa ci przycisk "kontynuuj"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-565067-0-71281500-1417716098.jpgLol-Leveler 1.5

Hejka, niedawno wyszła nowa aktualizacja Lol-Leveler'a. Naprawiłem w nim kilka błędów i teraz śmiga jak trzeba.

Funkcje Programu:

• Automatycznie dołącza do gry razem przeciw si
  • Automatycznie akceptuje i wybiera losowego bohatera
  • Podczas gry idzie cały czas na platformę przeciwnika (anty afk)
  • Po grze wychodzi z lobby końcowego
  • Zaczyna cały proces od początku

Instrukcja:

• Odpal lol'a i zaloguj się do niego
  • Odpal plik "LolLeveler.exe"
  • Poczekaj chwilę
  • Aby zatrzymać program trzeba przytrzymać alt + i klawisze (z,x lub c) - jest to dokładniej opisane w instrukcji w folderze programu

Błędy Naprawione:

• Nie rozpoczynał nowej gry po zakończonej
  • Poprawa wyszukiwania przycisku kontynuuj
  • Zwiększenie wydajności
  • Dopasowanie czasów akcji do komputera (program nie działa ani za szybko ani za wolno)
  • Dodano pętle wyszukiwania na przycisku „strona główna”. Będzie wyszukiwany dopóki nie zostanie znaleziony a nie raz jak do tej pory

* Może być potrzeba (ale nie powinna) by ustawić Lol'a w trybie bez krawędzi

* Teoretycznie powinno działać w każdej rozdzielczości. Jednak zdarzają się różne przypadki. W takim wypadku polecam ustawić (najlepiej) ekran komputera (a jak nie komputera to lol'a) w rozdzielczości 1600x900. A jeśli nie macie jej lub i to nie zadziała to powinna działać każda rozdzielczość równa proporcją 16:9

*Program nie jest przeznaczony do "masowej produkcji". To znaczy że teoretycznie nie działa przy tworzeniu wirtualnych maszyn. Jednak co dziwne dostaję bardzo dużo maili z potwierdzeniami że jest zupełnie na odwrót i tak wszystko w pełni funkcjonuje. Myślę że to zależy od programu którego używacie do tworzenia WM. Nie testowałem tego pod tym kątem.

Link: http://www.mediafire.com/download/9jbtvb1a617h6w7/Lol-Leveler+1.5.zip

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/f51355a4c3b08a25d338a775778ef25d4258bb342936cfeaa9b33ad7babf2b62/analysis/1417717777/

Kontakt ze mną: [email protected]

Opublikowano

Korzystałem z niego dzisiaj,albo zrobiłem coś źle albo on porostu nie działa.
Cały czas szedł mi pod wieże.
Nie wiem czy powinien ale nie wybierał skilla ani nie kupował itemów.
Jeśli można to przydał by się poradnik jak z niego korzystać.
Z góry dzięki :p

Opublikowano

Korzystałem z niego dzisiaj,albo zrobiłem coś źle albo on porostu nie działa.

Cały czas szedł mi pod wieże.

Nie wiem czy powinien ale nie wybierał skilla ani nie kupował itemów.

Jeśli można to przydał by się poradnik jak z niego korzystać.

Z góry dzięki :P

Wszystko jest opisane w temacie

Opublikowano

po co komuś bot który chodzi i pada od turetów, chyba że chcesz robić refy 1-10 ale tak czy inaczej nawet jak feedujesz to te boby nic nie ugrają, a jak chcesz lvl'ować konto do 30 to dostaniesz szybciej bana niż cokolwiek za feedowanie

Sygnatura.jpg

Opublikowano

po co komuś bot który chodzi i pada od turetów, chyba że chcesz robić refy 1-10 ale tak czy inaczej nawet jak feedujesz to te boby nic nie ugrają, a jak chcesz lvl'ować konto do 30 to dostaniesz szybciej bana niż cokolwiek za feedowanie

Ten bot grywa tylko gry na botach ?? 

Opublikowano

Co zrobić jak bot wchodzi na strone bota, potem na blog coś tam i nic dalej nierobi?

Skontaktować się ze mną przez maila. Wzór kontaktu na blogu bot'a

Daloby sie zrobic cos takiego zeby zmienial konto jezeli wbije 30 level?

Ciągle pracuję nad tym

Ten bot narodził się dla mojego kolegi, który chciał sobie w miarę prosto i szybko nabić refy. Jak na razie ma 87 kont na 10 lvl, używa bota od jego ukazania się czyli od 26 października. I do tych czas nie dostał żadnego bana.

Ten bot grywa tylko gry na botach ??

Tak gra tylko na Razem przeciw SI bo jest to najwydajniejszy sposób nabijania exp'a

Ale to inni gracze szybko się skumają że coś jest nie tak jeśli postać ciągle pod wieże będzie chodzić .

Innych graczy to nie obchodzi :D. Im zależy tylko na wygranej lub na przetestowaniu postaci. Ale mimo wszystko pracuję nad koncepcją gdzie postać nie będzie chodzić pod wieżę i będzie brać udział w rozgrywce.

Opublikowano

Po grze nie klika kontynuuj ;;/

Wiem o tym problemie. Kiedy wypuściłem lol-leveler 1.4 polskie rito się wkurzyło i napisało mi maila o tym jak bardzo im się to nie podoba, którego ja zignorowałem. Dnia następnego był patch, który o dziwo "zablokował" działanie lol-leveler'a (i nie tylko, dostałem maila od innych twórców o tym samym problemie) w następujący sposób. Co 24 godziny zmienia się "x" liczba pixeli o "y" wartość w przycisku kontynuuj. Od tamtego czasu staram się wymyślić sposób jak to ominąć :/
Opublikowano

Świetna praca , zdumiewające efekty .

Pozdrawiam :-)

Dziękuję, nie potrafisz sobie wyobrazić jak bardzo się cieszę, że ktoś docenił i zaakceptował to co zrobiłem :D
Opublikowano

Przetestuje zaraz i dam edit :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

~~UWAGA~~

Wiem, że niektórym z was MOŻE nie działać przycisk "kontynuuj". Jest to wina ostatnich patch'ów jak wspomniałem powyżej.

Wiem o tym problemie. Kiedy wypuściłem lol-leveler 1.4 polskie rito się wkurzyło i napisało mi maila o tym jak bardzo im się to nie podoba, którego ja zignorowałem. Dnia następnego był patch, który o dziwo "zablokował" działanie lol-leveler'a (i nie tylko, dostałem maila od innych twórców o tym samym problemie) w następujący sposób. Co 24 godziny zmienia się "x" liczba pixeli o "y" wartość w przycisku kontynuuj. Od tamtego czasu staram się wymyślić sposób jak to ominąć :/

Pracuję nad naprawą tej usterki i mam już pewne zarysy rozwiązania. A oto i one. Zanim wyszedł "Lol-Leveler 1.0" stworzyłem inną jego wersję "Lol-Leveler-Manual". Bazował on na koordynatach przycisków, które byście podawali. Ale wymagał zbyt dużo interakcji na początku. Dlatego stworzyłem prostszą wersję, którą znacie dzisiaj. Myślę nad przywróceniem tego rozwiązania dla przycisku "kontynuuj".

Opublikowano

Popracujesz nad tym aby jakbym włączył go na noc aby nic się nie stało ? I aby nie chodził się zabijać :D

Tak, ale nie spodziewajcie się wyników zbyt wcześnie. Jak wiecie, ten projekt jest moim hobby i na pierwszym miejscu zawsze będzie szkoła/praca, rodzina i znajomi. Wiem, że może wam się to nie podobać ale taka już jest prawda. Mimo wszystko obiecuję że jeszcze dzisiaj usiądę i pomyślę co da się zrobić :D

Opublikowano

Matko boska co to za gówno ?!?! Po cholere takie coś udostępniać skoro można to samemu zrobić w Macro Schedulerze w około 10 minut ... Pozdro wielki programisto

Opublikowano

Matko boska co to za g****o ?!?! Po cho|ere takie coś udostępniać skoro można to samemu zrobić w Macro Schedulerze w około 10 minut ... Pozdro wielki programisto

Nigdy nie utrzymywałem, że jestem wielkim programistą. I nie wszyscy potrafią takie coś zrobić. A ja jestem bardzo ciekaw czy dasz rade zrobić to co ja zrobiłem. Aha i proszę nie używać wulgaryzmów, to nie przystoi.
Opublikowano

Jeszcze dzis postaram sie udostepnic Lol-Leveler Alpha 1.7. Sam program jest juz gotowy i jest w necie tylko nie jest jeszcze udostepniony.

~Sorry za brak polskich znakow. Pisze na angielskiej klawiaturze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...