Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] silcer 1

Kaczus2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kaczus2001
Ktoś Tobie powiedział, że tylko 5 meczy? Może być, że 20 meczy i dopiero awans. W zależności ile meczy przegrałeś.

Opublikowano

Ogólnej ilości wygranych meczy nie da się sprawdzić, ale możesz zobaczyć ostatnie mecze: Oglądaj > Twoje mecze. Podaj jeszcze twój link na steam, ponieważ chciałbym coś sprawdzić.

Opublikowano

Serio nie możesz wyjść ze srebra 1? To znaczy, że ta gra nie jest stworzona dla cb... Pograj sobie na deathmatchach, lepiej na tym wyjdziesz.

graphic.png

Opublikowano

Serio nie możesz wyjść ze srebra 1? To znaczy, że ta gra nie jest stworzona dla cb... Pograj sobie na deathmatchach, lepiej na tym wyjdziesz.

Wtf może gra na 30 fps jak ja i nie pisz zeby nie gral bo tak sie nie da. Dla przyemnosci mozna. A tobie radze nie wychodzic z srebra ja bylem w gold 3 ale było dla mnie troche dziwnie więc z kolegami spadliśmy do silv 2 i jest fanie. 

Opublikowano

Jesli ktos gra na powaznie a for fun to roznica jest

pozyczylem konto od kolegi silver 4 w 2-3 tyg wbilem g3 nie jest to wyczyn ale gra z 2-3 randomami nie nalezy do najlatwiejszych a szczegolnie przyjemniejszych.

Jesli jestes w s1 to znaczy to ze grasz na takim poziomie. Sorry ale taka jest prawda.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...