Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Underground Mu! Sezon 12~Exp:50~GR~Polski Serwer Mili Ludzie!

easy123312

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla niektorych tak dla niektorych dopiero sie zaczela np. dla mnie :)

Gdy ja grałem na UG kiedy byl sezon 4 licznik online wynosił 200+ . Po wprowadzeniu sezonu 6 ,po miesiacu zostało raptem 50 online . Wiec okolo 80% graczy , którzy tutaj grali podzieliło moje zdanie . Ale życzę powodzenia ;)
Opublikowano

Gdy ja grałem na UG kiedy byl sezon 4 licznik online wynosił 200+ . Po wprowadzeniu sezonu 6 ,po miesiacu zostało raptem 50 online . Wiec okolo 80% graczy , którzy tutaj grali podzieliło moje zdanie . Ale życzę powodzenia ;)

hehe troche przesadziles bo po zmianie bylo ciagle ok 100 online a nie 50 :) ja gram na nim kupe czasu i znam wszystkie przejscie seasonu i nie kojarze tego co mowisz no ale coz :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer po długiej przerwie z powodu zmian Season'u 6 na Season 8 jutrzejszego dnia czyli Sobota 26.09.2015 ok. godzin wieczornych powraca status Online dla wszystkich, klienta można pobrać na www serwera w zakładce Download jak i również na Forum w dziale Download.

Zachęcamy do gry wszystkich !! Życzymy Powodzenia !! 

Opublikowano

Nie chce udawać experta ale czy nie lepiej zrobić ankietę, z pytaniem do graczy o res acc. Aktualnie gra 11 osób. Chetne zagrałbym bo doszły mnie słuchy że serwer jest mega, ale to 7 gr, mnie przeraża. Wiadomo że kilku graczy przez res acc stracicie, ale myślę że tak stabilny (patrząc jak długo stoi) serwer polski jest pożądany na polskim rynku. Z drugiej strony to tylko ankieta, ona jeszcze o niczym nie świadczy.

Argumenty typy że ludzie jak wbiją full staty i sety do mnie nie przemawiają. Popatrzmy na serwer mu online battlezone res acc co rok i liczba graczy na jednym serwerze ciągle około 100. Po samym rasie kont ciężko w ogóle wbić nie mówiąc o możliwości znalezienia spotu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...